Kahramanmaraş'taki Göksun ve Elbistan Otogarları Yenileniyor

Kahramanmaraş'taki Göksun ve Elbistan Otogarları Yenileniyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, depremde büyük hasar gören Göksun ve Elbistan terminallerini iç ve dış mekânıyla baştan uca yeniliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat'ta yaşanan depremlerin izlerini silerek Kahramanmaraş’ı deprem öncesinden daha iyi noktaya taşımak için paydaş kurumlarla beraber tüm alanlarda yatırımlarını artırarak devam ettiriyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, asrın felaketinde büyük hasar alan Göksun ve Elbistan terminallerinde de güçlendirme ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalarla otogarlarda depremin oluşturduğu hasarlar giderilirken bilet satış gişeleri, dinlenme alanları, sosyal donatılar, şebeke hatları, aydınlatma ve otopark alanları da baştan uca yenileniyor.

Güçlendirme ve iç tefrişatların tamamlanmasından sonra çevre düzenleme uygulamalarına da başlanacak. İç ve dış mekânıyla baştan uca yenilenecek ve güçlendirilecek otogarlar, modern görünüme kavuşturularak yenilenen yüzüyle ilçe halkının hizmetine sunulacak.