Maraşta Haber
Maraşta Haber

Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, “Eğitim Terbiyedir”

 Bereket Eğitim Öğretim Pansiyon Turizm A.Ş. bünyesinde yer alan Elbistan Ceyhan Eğitim Kurumlarının yeni binasının açılışında konuşan AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, eğitimin önemine ve kurumun verdiği eğitim şekline övgüler yağdırdı. Ünal, açılışta yaptığı konuşmada; “Hayatın tüm sorularına eğitim, irfan ve inanmışlık cevap verir. Eğitim; Terbiyedir” dedi. AK Parti Grup […]

Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, “Eğitim Terbiyedir”

06 Ekim 2013 - 20:59A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

 Bereket Eğitim Öğretim Pansiyon Turizm A.Ş. bünyesinde yer alan Elbistan Ceyhan Eğitim Kurumlarının yeni binasının açılışında konuşan AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, eğitimin önemine ve kurumun verdiği eğitim şekline övgüler yağdırdı. Ünal, açılışta yaptığı konuşmada; “Hayatın tüm sorularına eğitim, irfan ve inanmışlık cevap verir. Eğitim; Terbiyedir” dedi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal’ın yanı sıra; AK Parti Kahramanmaraş Miletvekilleri Nevzat Pakdil, Mehmet Sağlam ve Sıtkı Güvenç, Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy,Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Bşk. Mustafa Poyraz, Elbistan Belediye Bşk. Durmuş Küçük, Afşin Belediye Bşk. Fazlı Aydoğan, MHP Elbistan İlçe Bşk. Ali Demir, Elbistan Garnizon Komutanı Kur. Bnb. İbrahim Yazıcı, Elbistan Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, oda, dernek, vakıf, sendika temsilcileri, belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ve çok sayıda davetlinin yer aldığı Özel Ceyhan Eğitim Kurumları yeni bina açılışı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Kardeş Okul olarak Hacı Bektaş Veli İlköğretim Okulu öğrencileriden Cangül Setil, okuduğu güzel bir deyiş ile katılımcılardan yoğun alkış ve takdir aldı. Yine Hacı Bektaş Veli İlköğretim Okulu Halk Oyunları Ekibi sunduğu yöresel gösteri ile büyük beğeni topladı.

Görkemli açılışın ilk konuşmasını Bereket Eğitim Öğretim Pansiyon Turizm A.Ş. Elbistan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zeki Yıldırım yaptı. Yıldırım konuşmasında; “Elbistan’a yeni bir kurum kazandırmanın mutluluğu içindeyiz. Elbistan!ın böyle güzel ve modern bir eğitim kurumuna ihtiyacı vardı. İnsan fanidir ama insana yapılan yatırım bakidir. Biz insana yatırım yapıyoruz. Yatırımlarımız artarak devam edecek. Maddi manevi yardım ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Daha sonra kürsüye davet edilen Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, “Hizmet amaçlı faaliyetler gösterdik. Kamu ve özel sektöre katkılar sağladık. Hizmetlerle yardımcı olduk. Katkı ve desteklerimiz devam edecek” sözleriyle kurum binasının hayırlı olması dileğinde bulundu.

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun ise katılımcılara yönelik yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Eğitim kurumunun Elbistan’a kazandırılmasında katkı sağladıkları, kalite sağladıkları için emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

Eğitimin önemine değinen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Sağlam ise, “Eğitim düzeyinde yüzde 1 artış, milli gelirde yüzde 1.5, işçi verimliliğinde ise yüzde 2 puan artış sağlıyor. Eğitim kalkınmanın temelidir, en önemli etkendir. Eğitime yapılan yatırım en önemli ve en doğru yatırımdır. Bilim en büyük zenginliktir” sözleri ile konuşmasını tamamladı.

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’da Bereket Eğitim Öğretim Pansiyon ve Turizm A.Ş.’nin eğitim sunumuna övgüler yağdırdı. Ünal yaptığı konuşmada: “Hayatın tüm sorularına eğitim, irfan ve inanmışlık cevap verir. Eğitim terbiyedir. Bu kurumlarda sadece eğitim değil terbiyede veriliyor. Bu okulda aldığımız kokuyu, on binlerce kilometre uzaklıktaki okullarda da alabilirsiniz. Okulu Elbistan’a ve bölgeye kazandıranlara teşekkür ediyorum” sözleri ile başarılı eğitimler dileğinde bulundu.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurban kesiminin ardından kurdele kesim töreni gerçekleşti. Daha sonra davetlilere okul idarecileri binayı gezdirerek, eğitim şekli, donanım ve sınıflar hakkında bilgiler aktardı.

DSC_0380 DSC_0385 DSC_0387 DSC_0395 DSC_0396

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
İyi ki Varsın Cumhuriyet İyi ki Varsın Cumhuriyet

Cumhuriyet’in Kuruluşunun 95. Gurur Yıldönümü Elbistan İlçesinde Coşkuyla Kutlandı Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. gurur yılı a...

“Elbistan Yaşanmaz Hale Gelir” “Elbistan Yaşanmaz Hale Gelir”

Hayatı ve Doğayı Koruma Platformu Kurulması Düşünülen Termik Santraller Hakkında Bölge Halkından Destek İstedi ve Uyardı : “Elbistan Ya...

Ülkücü Şehitler Anıldı Ülkücü Şehitler Anıldı

Elbistan Ülkü Ocakları, her yıl geleneksel olarak organize ettiği “Ülkücü Şehitleri Anma Günü” için kapsamlı bir programı yoğun katılım...

Hep Böyle ES: 1-0 Hep Böyle ES: 1-0

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grupta mücadele eden Elbistan Spor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta, konuk ettiği Sakıcı İnş...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Umut Sokağı Konteyner Kentte HEM Sergisi Umut Sokağı Konteyner Ken...

Kahramanmaraş Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğ...

Muhtar Ali Engizek Kolları Sıvadı Muhtar Ali Engizek Kollar...

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimi sonucunda Kahramanmaraş...

Kahramanmaraş’ta “Oyun Yoluyla Öğrenme Eğitimleri” gerçekleştirildı. Kahramanmaraş’ta &#...

Erken Çocukluk Eğitiminde Kalite ve Erişimin Arttırılması Pr...

Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ