Kahramanmaraş Andırınlılar Derneği Kitap Kervanı Geben Beldesinde

Kahramanmaraş Andırınlılar Derneği Kitap Kervanı Geben Beldesinde
Kahramanmaraş Andırınlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından. 2013 Kasım ayında hayata geçirilen kütüphanesiz belde ve köy okulu projesi kapsamında öğrencilere ve okullara kitap dağıtım hizmeti devam ediyor.Dernek...

Kahramanmaraş Andırınlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından. 2013 Kasım ayında hayata geçirilen kütüphanesiz belde ve köy okulu projesi kapsamında öğrencilere ve okullara kitap dağıtım hizmeti devam ediyor.

Dernek başkanı Ahmet KOLUTEK yaptığı açıklamada derneğimize bağışlanan kitapları okul kitaplıkları ve öğrencilerimizle buluşturuyoruz.

Bugünde kitap kervanımız ilçemizin şirin bir beldesi olan Geben şehit Ramazan AVCI çok programlı lisesi ve şehit üsteğmen Ahmet BOZ Ortaokulundayız.  Andırın’ımızın her yerinde olduğu gibi bu beldemizde de çok zeki çocuklarımız var buna istinaden genç neslimizin daha başarılı daha kültürlü yetişmesi için buraya 5000 adetlik bir kütüphane kuracağız.

Şuan başlangıç olarak 500 adet kitap getirdik çocuklarımızın üniversite sınavlarında başarılı olmaları için  her türlü eğitim materyali desteğimiz devam edecektir.

Yaklaşık 5 ay devam eden proje kapsamında 9500 adet kitabı öğrencilerimizle buluşturduk.

Derneğimizin bu çalışmalarında bize her zaman iştirak eden ve en büyük desteği sağlayan Onikişubat İlçe Milli Eğitim müdürü Enver GÖKŞEN’e dernek yöneticimiz ve dağıtım koordinatörü Dilaver GÖKŞEN’e derneğimizin aktif üyesi Mehmet HÖBEK kardeşimize teşekkür ederim.

b

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.