Halkın can güvenliği, huzuru ve asayişi için gecesini gündüzüne katarak çalışan Elbistan Jandarma Komutanlığı, anlamlı ve önemli günlerde de üzerine düşen görevini yerine getirerek büyük takdir topluyor. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Özel Sembol Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Garnizon Komutanı Kur. Bnb. İbrahim Yazıcı ve beraberindeki askeri heyet anlamlı bir paylaşıma imza attı.

Beraberinde Jandarma Karakol Komutanı Tğm. Mümtaz Çetin ve diğer rütbelilerle Elbistan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Garnizon Komutanı Kur. Bnb. İbrahim Yazıcı, engelli öğrencilere ve büyük bir özveri ile görev yapan öğretmenlere günün anlam ve önemine yakışan güzellikte çiçek verdiler. Günün anısına öğrenciler, öğretmenler ve merkez personeli ile hatıra fotoğrafı çektiren Kur. Bnb. Yazıcı ve beraberindeki jandarma heyeti daha sonra Özel Sembol Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Yücel Bozdağ’ı ziyaret etti.

Karşılıklı bilgi alışverişi ve sohbetlerin ardından durum değerlendirmesi yapan Elbistan Garnizon Komutanı Kur. Bnb. Yazıcı, rehabilitasyon merkezinde görev yapmanın, öğretim vermenin zorluğuna işaret ederek, verilen tüm emek ve öğretilerin çok anlamlı olduğuna vurgu yaptı. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla tüm öğrencilerin ve personelin günlerini kutlayan Kur. Bnb. Yazıcı, başarılı eğitim dileklerinde bulunarak, öğrencilere şifa ve sağlık dileklerinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özel Sembol Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Yücel Bozdağ’da Yazıcı ve beraberindeki jandarma heyetine teşekkür ederek, ziyaretleri ile güne anlam ve önem kazandırıldığını ifade etti. Yazıcı ve tüm jandarma görevlilerine başarılar temennisinde bulundu.