İzmir’den  Afşin’e Yardım Yağdı.

İzmir’den  Afşin’e Yardım Yağdı.
İzmir'de faaliyet gösteren Yardım hareketi Derneği üyeleri Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesinde Okullarda kullanılmak üzere 1500 adet Kitap ile 65 Adet Mont ve 65 Adet Bot  gönderdi.Yardım Hareketi Derneği tarafından temin edilen...

İzmir'de faaliyet gösteren Yardım hareketi Derneği üyeleri Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesinde Okullarda kullanılmak üzere 1500 adet Kitap ile 65 Adet Mont ve 65 Adet Bot  gönderdi.

Yardım Hareketi Derneği tarafından temin edilen 1500 adet kitap,65 Adet Mont ve 65 Adet Bot önceki gün Afşin İlçesine bağlı Altunelma mahallesi Orta Okulunda ve Merkez Atatürk Orta Okulunda düzenlenen törenle Okula teslim edildi. Teslim Törenine Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, Yardım Hareketi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erturan ve Afşin İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Arslan'da katıldı.

Giyim malzemelerini tek tek teslim eden ve bazılarını bizzat giydiren Kaymakam Fatih Aksoy burada yaptığı açıklamada, İzmir'de faaliyet gösteren Yardım Hareketi Derneği bir Okulumuza Kütüphane hediye ettiler bir okulumuza da Giyim yardımında bulundular. Dernek Başkanımız Ali beyin kızı da İlçemizde Öğretmen. Ali bey bu İlçe için böyle güzel bir yardım hareketi düşünmüş. Kendisine bizzat teşekkür ediyorum dedi.

Yardım Hareketi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erturan ise, dernek olarak İl dışı yardım faaliyetimizin ilkini Afşin İlçesine yapıyoruz. Bugün ihtiyaç sahibi çocuklarımız için temin ettiğimiz malzemeleri getirdik. Aynı zamanda İlçemize bağlı Altunelma mahallemize de bir Kütüphane kurmak amacıyla 1500 adet kitap getirdik. Çocuklarımız için güzel bir çalışma oldu. Bu çalışma için İstanbullu bir İşadamımız sponsor oldu. Ayrıca Menemen Ticaret ve Sanayi Odasınında katkıları oldu.Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum dedi.

Erturan ayrıca Yardım Hareketi Derneğinin faaliyetleri her şartta devam edeceğini sözlerine ekledi.

Program Giyim malzemelerinin öğrencilere dağıtılmasının ardından son buldu.

HALİL DEMİR-AFŞİN-YENİ AKİT

DSCF0134 copy DSCF0148y copy DSCF0152 copy DSCF0293 copy DSCF0308 copy DSCF0317 copy