İşte Düğün Budur!

İşte Düğün Budur!
Alyans Düğün Sarayı Anlamlı Bir Düğüne Ev Sahipliği Yaptı              Elbistan ve bölgesinde başlayan ve yoğun bir şekilde devam eden düğünlerde silahla ateş edilerek insanlık dışı davranışların...

Alyans Düğün Sarayı Anlamlı Bir Düğüne Ev Sahipliği Yaptı

              Elbistan ve bölgesinde başlayan ve yoğun bir şekilde devam eden düğünlerde silahla ateş edilerek insanlık dışı davranışların yansıtılması toplumda büyük tepki toplarken, Alyans Düğün Sarayı’nda gerçekleşen düğün, “İşte Düğün Budur” olarak değerlendirildi. İmran&Mustafa Terzi çifti, hayatta bir kez yaşanacak olan en mutlu günlerinin zehir olmaması için düğünlerinde silahla ateş edilmemesi yönünde aldıkları anlamlı karara salona açtıkları pankartla ayrı değer kattılar.

                Gelenek, örf, adet, milli duygu, düğüne katkı, düğün sahiplerine jest vs. gibi ilkel düşüncelerle yapılan düğünlerde silahla ateş edilmesi, birçok mutluğuna kan doğrayıp, hayatın en değerli gününü mateme çevirmeye sebep olurken Alyans Düğün Sarayı’nda sıra dışı ve anlamlı bir düğün organizesi gerçekleşti. Düğün sahipleri adına gelin İmran Terzi ve damat Mustafa Terzi, aldıkları örnek bir kararla tüm davetlilerden düğünlerinde silah ateş edilmemesini istediler.

                Anlamlı ve sıra dışı örnek kararı Alyans Düğün Sarayına açtıkları pankartla taçlandıran İmran&Mustafa Terzi çifti, hayatlarının en mutlu ve güzel günlerinin zehir olmaması, silahlardan çıkan kör kurşunlarla yaralanmalara ve can kayıplarına yol açılmaması için böyle bir uygulama gerçekleştirdikleri dile getirdiler. İnanılmaz güzellikler içinde, coşku ve mutluluk dolu saatlerin yaşandığı düğün sonrasında, yakınlarının ve davetlilerin “Düğünde Silaha Hayır” kararına uyulmasını ayrı bir mutluluk ve gurur içinde karşılayan genç çift, dillere destan düğün sonrasında açtıkları pankartın önüne geçerek, örnek düğüne katkı sağlayan pankart önünde düğünün en anlamlı, unutulmaz ve örnek teşkil edecek hatıra pozunu verdiler.

                Düğünlerde silahla ateş edilmesi sonucu meydana gelebilecek yaralanma ve ölümlü olaylarda, mutlu güne ve geleceğe kan doğrayacağının, hayatın en mutlu saatlerinin yaşandığı düğün salonu ve düğün evlerinin matem yerine dönüşeceğinin bilincinde olduklarını kaydeden İmran&Mustafa Terzi çifti, kararlarına uyulmasının anlamlı olduğuna işaret ederek, tüm yakınlarına ve davetlilere içtenlikle teşekkür ettiler.

                Alyans Düğün Sarayı anlamlı bir düğüne ev sahipliği yaparken, Nuran&Derviş Yüksel ile Müjgan&Fuat Terzi Aileleri de çocuklarının mürüvvetini görmenin gururunu yaşadılar. Gelin ve damat tarafından alınan kararın diğer düğünlere örnek olmasını diliyor, “İşte Düğün Budur” yakıştırması yapılmasını alkış ve takdirlerle karşılıyoruz. Elbistan Gündem Haber Ailesi olarak İmran&Mustafa Terzi Çiftine mutluluklarının ömür boyu sürmesini temenni ediyoruz.

İşte Düğün Budur 1 n nn

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.