İlk Belde Ziyareti Doğan’a

İlk Belde Ziyareti Doğan’a
Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Elbistan’a bağlı 9 belde arasında ilk ziyaretini Doğan Belediyesine gerçekleştirdi.Yaptığı başarılı ve büyük hizmetlerle, “İlçe Gibi Kasaba”, “Hizmetin Bittiği Belde Doğan” yakıştırmaları...

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Elbistan’a bağlı 9 belde arasında ilk ziyaretini Doğan Belediyesine gerçekleştirdi.

Yaptığı başarılı ve büyük hizmetlerle, “İlçe Gibi Kasaba”, “Hizmetin Bittiği Belde Doğan” yakıştırmaları yapılan Doğan Belediyesinde, Belediye Başkanı ve AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı Cengiz Mezdeği’yi makamında ziyaret eden Kaymakam Akkoyun, hizmetler, biten projeler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Elbistan’a bağlı 9 belde arasında yatırımlar ve sunulan hizmetler ile kıskandıran bir konuma sahip olan Doğan Kasabası, Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun’u ağırladı. Doğan Belediyesiyle ilk belde ziyaretini gerçekleştiren Akkoyun’u, Doğan Belediye Başkanı Cengiz Mezdeği karşıladı.

Doğan Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmelerde Doğan Belediye Başkanı ve AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı Elbistan Cengiz, karşılıklı hoş ve samimi sohbetlerin yanı sıra bilgi alışverişinde bulunuldu.

Doğan Belediye Başkanı ve AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday adayı Cengiz Mezdeği, 2 dönem ve 10 yıllık hizmet sürecinde bölgeye kazandırılan büyük projeler hakkında bilgiler verdi. Huzur, güzellik, alt ve üst yapı hizmetleri, Elbistan Meslek Yüksek Okulu, yeni okul kazanılmaları ve diğer çalışmalar hakkında Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun’a bilgi sunan Doğan Belediye Başkanı ve AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı Cengiz Mezdeği, Doğan’ın çok şanlı ve değerli bir konuma getirildiğini ifade etti.

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun ise Başkan Mezdeği’yi başarılı ve dolu dolu hizmetlerinden dolayı kutlayarak, başarılı çalışmalarının devamını diledi. Ziyaret sonrasında Başkan Mezdeği, Kaymakam Akkoyun’u kapıya kadar uğurlayarak, hem ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti hem de Kaymakam Akkoyun’a Elbistan’da ki hizmet süresinde başarılar temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.