Afşin Ashab-ı Kehf Tanıtım Eğitim Derneği tarafından her yıl düzenlenen “Anadolu Kandilleri” adlı program kapsamında İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu Afşin’e geliyor.

“Hazreti Peygamberin Kulluk Hayatı”  Konulu Konferansta konuşacak olan Döngeloğlu 8 Nisan 2015 Çarşamba günü Afşin Kapalı Spor Salonunda halka hitap edecek.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Afşin Ashab-ı Kehf Tanıtım Eğitim Derneği Başkanı Durmuş Teneci, 3 yıl önce başlattığımız Anadolu Kandilleri programı tüm heyecanıyla devam ediyor.İlk sene Dursun Ali Erzincanlı’yı misafir etmiştik.Geçtiğimiz yıl Necmettin Nursaçan Hocaefendiyi halkımızla buluşturduk.Bu sene de İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu Hocamız Afşin’e Eshab-ı Kehf diyarına gelecek.Ayrıca programa Ahmet Öz ve Metin Üçdemir’de sohbet ve ilahileriyle renk katacak.Tüm halkımızı 8 Nisan 2015 tarihinde Saat 19:30 da Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan etkinliğimize davet ediyoruz dedi.

3 KANAL’DA BİRDEN YAYINLANACAK!

Ashab-ı Kehf Tanıtım Eğitim Derneği Başkanı Durmuş Teneci, Anadolu Kandilleri programı Konferans sonrası aynı zamanda 3 Kanal’da birden izlenebilecek dedi.Teneci, Konferansımızda Kanal A,Nurs TV ve Sebil TV çekim yaparak Konferansı izlemeye gelemeyenler için Konferans sonrası yayınlayacak dedi.

1 KİŞİ ÇEKİLİŞLE UMREYE GİDECEK!

2 yıldır uyguladığımız bir Çekiliş programımız var diyen Dernek Başkanı Durmuş Teneci, Postallı Turizm firması sponsorluğunda bir Umre çekilişimiz olacak.Konferans sonrası Hocamız Ömer Döngeloğlu’nun yapacağı çekilişle bir şanslı ağabeyimizi yada ablamızı Umreye göndereceğiz dedi.

ANADOLU KANDİLLERİ DEVAM EDECEK!

Her yıl değerli bir Toplum önderini halkımızla buluşturmayı hedefliyoruz diyen Afşin Ashab-ı Kehf Tanıtım Eğitim Derneği Başkanı Durmuş Teneci,Anadolu Kandilleri programı gücümüz yettiğince devam edecek.Dünya da 33 yerde mekan bulmuş,Ülkemizde ise 4 yerde bulunan, Ancak gerçek mağaranın bulunduğu yer olarak tescillenmiş Ashab-ı Kehf’imizi  Dünyaya tanıtmak amacıyla çıktığımız yolda herkesin desteğini bekliyoruz ve Programımıza davet ediyoruz dedi.