Ülkücü Baba Oğluna Ülkücü Şehit Fırat Çakıroğlu ile Merhum Alparslan Türkeş’in Adını Verdi

            Elbistan Ülkü Ocakları Üyelerinden Burak Bozdoğan, yeni doğan oğluna Bir süre önce üniversite olaylarında karşıt görüşlü kişiler tarafından öldürülen Ülkücü Fırat Çakıroğlu ile Milliyetçi Hareketin Merhum Lideri Alparslan Türkeş’in adını verdi. Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç, ülkücü şehitlerinin adının çocuklara verilmesinin önemli ve çok anlamlı olduğunu ifade ederek, “Şehitlerimiz davamızın kutsiyetinin nişanesidir” dedi.

                MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç, MHP Kahramanmaraş İl Yönetim Kurulu Üyesi Sermet Yıldız ve Ülkücü İşçiler Derneği Elbistan Şubesi Başkanı İbrahim Çil, Elbistan Ülkü Ocakları Üyesi Burak Bozdoğan’ın evine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Yeni doğan çocuklarına Fırat Alparslan adının verilmesini oldukça anlamlı olduğuna dikkat çeken Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç, duygularını, “Şehitlerimiz davamızın kutsiyetinin nişanesidir” sözleriyle ifade etti.

                Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç ve MHP Kahramanmaraş İl Yönetim Kurulu Üyesi Sermet Yıldız, minik ülküdaşları Fırat Alparslan’a altın takarak, Elbistan Ülkü Ocakları Üyesi baba Burak Bozdoğan’a ve Bozdoğan ailesine hayırlı olsun temennisinde bulundular. Şehit Ülkücü Fırat Çakıroğlu ile Merhum Alparslan Türkeş’in adının verilmesini manevi bir görevin yerine getirilmesi olarak değerlendirdiler.

                Bozdoğan Ailesinin, anlamlı davranışlarının örnek bir hareket olduğunu ifade eden Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç, duygularını şu sözlerle ifade etti:

                “Ocak Teşkilatımızdan Burak Bozdoğan, ülkücü şehidimiz Fırat Çakıroğlu ile liderimiz Merhum Alparslan Türkeş’in adını yeni doğan oğluna vermesini kutsal davanın önemli ve anlamlı bir davranışı olarak değerlendiriyoruz. Allah hayırlı uğurlu eylesin. Şehitlerimizin ruhu şad mekânı cennet olsun. Şehitlerimiz davamızın kutsiyetinin nişanesidir. Elbistan’da şehitlerimizin isminin hiç bir cadde, sokak, parkta yer almaması camiamızı üzmektedir. Hâlbuki efsane şehitlerimiz vardır. Unutmak ihanettir.”

                Minik Ülküdaş Fırat Alparslan’ı kucaklarına alan MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç ve MHP Kahramanmaraş İl Yönetim Kurulu Üyesi Sermet Yıldız, ailesine hayırlı olsun dileklerini ileterek, mutlu bir gelecek ve yaşam dileğinde bulundular.

                MHP Kahramanmaraş İl Yönetim Kurulu Üyesi Sermet Yıldız, minik ülküdaşı Fırat Alparslan’a altın takmasının ardından erkekliğe ilk adımın atılmasının kabulü olarak bilinen sünnet düğününde kirve olma sözü verdi ve ikinci bir jestte bulundu.