Elbistan AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, teşkilat üyelerine, belediye başkan aday adaylarına ve partililere seslenerek birlik çağrısında bulundu. “Siyasette ve ticarette fırsatlar bitmez” ifadesini kullanan Güvenç, Belediye Başkan Adayı belirlendikten sonra birlik içinde olması gerekliliğine vurgu yaparak, “Biri aday olduğunda diğerlerinin aday etrafında kenetlenerek seçimlerde birlik içinde olunmalıdır” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, Elbistan Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Aday adayı Av. Durmuş Küçük, Doğan Belediye Başkanı ve AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı Cengiz Mezdeği, AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı Eyüp Ceren, İğde Belediye Başkanı Hüseyin Marangoz, Akbayır Belediye Başkanı Tahsin Öztunç, Izgın Belediye Başkanı Ömer Çolak tarafından karşılanan Sıtkı Güvenç, parti toplantı salonunda partililere hitap etti.

Kadın Kolları Başkanı Elif Soydan ve Gençlik Kolları Başkanı Ertuğrul Sönmez’inde hazır bulunduğu toplantıda birlik çağrısında bulunan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç şunları söyledi:

BELİRLENEN ADAY ETRAFINDA KENETLENMELİ

“Aday belirleme sürecinde çeşitli anketler yapılıyor. Teşkilatların bilgisine başvuruluyor. En kısa zamanda açıklanacağına inanıyorum. Her kim olursa olsun hayırlı olmasını diliyorum. Kahramanmaraş’ın her yerinde adaylar belirlenip, etrafında kenetlenerek onunla birlikte seçimlerde yer alınmalıdır. Süreç iyi gidiyor. Siyasette istikrar son derece önemlidir. Bir aday olduğunda diğerlerinin aday etrafında birleşerek seçimde birlikte olunmalıdır. Siyasette ve ticarette fırsatlar bitmez. Hizmet için yola devam edilmeli, takdir beklenmelidir. Yolumuza ve çalışmalarımıza birlikte devam etmeliyiz.

İÇTEKİ DÜŞMANLAR BÜYÜMEMİZİ İSTEMİYOR

Dışarına düşmanları çoğalan, içeride rehavete kapılanlar zor durumda kalırlar ve yıkılırlar. Birlik, beraberlik ve aklıselim içinde olmalıyız. AK Parti 2002’de duaların kabulüyle iktidara geldi. Askeri ve yargı vesayeti kaldırıldı. Bu çok önemli bir konudur. Ülkemin büyümesi içteki düşmanlar tarafında istenmiyor. Gezi olayları ve 17 aralık dalgalarının üstesinden gelecek güce sahibiz.”

İÇİMİZDEKİ NANKÖRLER!

Ak Parti’den ayrılan ve istifa eden milletvekillerine yönelik sert eleştirilerde bulunan güvenç bu konuda ise, “İçimizde bazı nankörler çıksa da dimdik ayaktayız. Milletimizde iktidarın arkasında” sözlerini kullandı.