Elbistan’a bağlı Doğan Mahallesinde yaşayan ve ilçe merkezinde kuyumculuk yapan 36 yaşındaki bir kişi girdiği bunalım sonucu kendilerine ait tarlada intihar ederek canına kıydı. Gece eve gelmeyen ve kendisine ulaşılamayan genç kuyumcunun sabahleyin ağabeyi ve yeğeni ile tarlada bir süre görüşüp konuştuktan sonra ödeyemediği borçları nedeniyle canına kıymak istediği öğrenildi.

                Evli ve 3 çocuk babası olan Doğan Mahallesinde ikamet eden ve Elbistan ilçe merkezinde kuyumculuk yapan 36 yaşındaki Kubilay Ceran, kendisine ait ruhsatlı tabancası ile girdiği bunalım sonucu intihar etti. Çevresinde sevilen ve sayılan bir yapıya sahip olan genç kuyumcu ikamet ettiği Doğan Mahallesindeki evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir süre haber alınamadı.

                Geceyi kendisine ait tarlalarında geçiren Kubilay Ceran sabah saat 06.15 sıralarında sulama yapmak için gittikleri tarlada karşılaştığı kardeşi ve yeğeni ile bir süre görüşerek konuştu. Edinilen bilgiye göre ağır bir borç yükü olduğu ifade edilen Ceran, girdiği bunalım sonucu kendisine ait tabancasıyla göğsüne ateş ederek ağır yaralandı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Ceran kurtarılamadı.

                Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler olay yerinde geniş çaplı soruşturma ve araştırma yaptı. Evli ve 3 çocuk babası Kubilay Doğan’ın cenazesi Elbistan Devlet Hastanesinde yapılan otopsinin ardından Malatya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Cenaze daha sonra ailesine teslim edildi. Yaşanan acı olayın ardından Kubilay Ceran, Doğan Mahallesinde aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

 .