Elbistan Ticaret Ve Sanayi Odası Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i Makamında Ziyaret Etti

Afşin Belediye ziyaretine Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Memet Erdoğan, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Paksoy’un yanı sıra, Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Ziyarette başkan Güvene hayırlı olsun ziyaretlerinin yanı sıra kent ekonomisi ve kurumlar arası iş birlik konuşuldu.

Meclis Üyesi Erdoğan, “ İlimizde ve ilçemizde ekonomik göstergelerinin iyi olması ve gelişmesi hepimizin hedefleridir. Belediyelerde bu konuda büyük katkı sağlamaktadır. Ticaret ve sanayi odaları ile belediyelerin işbirliği şüphesiz bu bağlamda önemlidir. Afşin Belediyemiz ve Elbistan Ticaret ve Sanayi odamız ile beraber ortak projelerde oluşturup Afşin kent ekonomisine de katkı sağlamaktan mutluluk duyarız. Başkanımız Sayın Mehmet Fatih Güven’e başarılar dileriz. Bizleri makamında kabul ettikleri içinde teşekkür ederiz.” dedi.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Güven, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Memet Erdoğan, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Paksoy ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Heyet yaptıkları ziyaretin ardından Belediye Başkanı Mehmet Fatih ve ile birlikte hatıra fotoğrafı çekilerek makamdan ayrıldılar.