Esnaf Sanatkarlar Odasından Adem Yıldız’a Plaket

Esnaf Sanatkarlar Odasından Adem Yıldız’a Plaket
Afşin’de taş üstüne taş koyan hizmet erlerini tek tek ödüllendiren Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kurt  önceki günde Çoğulhan Belediye Başkanı Adem Yıldız’ı plaketle ödüllendirdi.Afşin Esnaf ve...

Afşin’de taş üstüne taş koyan hizmet erlerini tek tek ödüllendiren Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kurt  önceki günde Çoğulhan Belediye Başkanı Adem Yıldız’ı plaketle ödüllendirdi.

Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığında düzenlenen ödül törenine çok sayıda davetli katılırken Adem Yıldız’ın ödülünü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kurt takdim etti.

Proğramda bir konuşma yapan Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kurt, “Çoğulhan Belediyesinde başkanlık yapan ve Çoğulhan Beldesine yaptığı hizmetleri ile tanınan Sayın Adem Yıldız beye bir plaket takdim edeceğim.Afşin’de yüzlerce insanımıza iş istihdamı yapan Adem bey’e başarılarını devamını diliyorum”dedi.

Plaketi memmuniyetle kabul ettiğini belirten Çoğulhan Belediye Başkanı Adem Yıldız, “Sayın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız çalışmalarımızı takip etmiş ve bizleri plaketle ödüllendirmek istemiş.Ben öncelikle teşekkür ediyorum.İnşallah Afşin’imiz için daha etkili yatırımlara imza atarız.Bizler insana yapılan yatırımın en iyi yatırım olduğunu düşünüyoruz.Herkesin başka yerlere değilde kendi memleketlerine yatırım yapmalarına imkan sağlanması gerekir.Bizler Afşin’imiz için her fırsatta hizmete hazırız.”dedi.