ELSİAD Başkanı Emin Polat:“Bırakılan Eserle Elbistan Kazanır”

ELSİAD Başkanı Emin Polat:“Bırakılan Eserle Elbistan Kazanır”
Elbistan Sanayici ve İş Adamları Derneği (ELSİAD) Başkanı Emin Polat, MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy’un nezaket ziyaretinde taptığı değerlendirmelerde, “Elbistan’a yapılan hizmetlerden şikâyet olmadığı...

Elbistan Sanayici ve İş Adamları Derneği (ELSİAD) Başkanı Emin Polat, MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy’un nezaket ziyaretinde taptığı değerlendirmelerde, “Elbistan’a yapılan hizmetlerden şikâyet olmadığı kanaatindeyim. Her gelen eser bıraksın. Sonuçta kazanan Elbistan olur” sözleriyle bırakılan her eserle Elbistan’ın kazançlı çıkacağını ifade etti.

MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, sivil toplum örgütleri ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor. Günü birlik yapılan seri ziyaretlerin Elbistan Sanayici ve İş Adamları Derneğinde (ELSİAD) yine güler yüz ve sıcak duygularla karşılandı.

30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde bir kez daha aday olarak Elbistan ve bölge halkının teveccühlerine talip olduğunu dile getiren Abdullah Paksoy, seçim stratejisi, çalışmaları, projeleri ve hizmet sunumu hakkında ELSİAD Başkanı Emin Polat’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine bilgilendirmelerde bulundu.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Abdullah Paksoy’a başarılar dileğinde bulunan ELSİAD Başkanı Emin Polat, yaptığı genel değerlendirmelerde ilginç ve önemli tespitlerde bulundu. Polat değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi:

Elbistan’a eser kazandırmak için gayret içinde olmak gerekir. Şu ana kadar Elbistan’a eser kazandıranlardan şikâyet olmadığı kanaatindeyim. Her gelen bir eser bıraksın sonuçta kazanan hep Elbistan olacaktır. Bırakılan eserlerle daima Elbistan kazanır.”

AK Parti İktidarı ile Gülen Cemaati arasında yaşanan olayları da gündeme taşıyan ELSİAD Başkanı Emin Polat, “Dershanelerle ilgili olarak sorunların bir an önce giderilmesi düşüncesini taşıyoruz” dedi.

Polat Bırakılan Eser 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.