AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Yinanç, esnaf, kurum, oda, dernek ve vakıf ziyaretlerini sürdürüyor. Beraberindeki kurmayları ile birlikte Elbistan Genç Girişimciler ve İş Adamları Derneğine (ELGİAD) nezaket ziyaretinde bulunan Yinanç, Elbistan’ın geleceğine yönelik projeleri konusunda bilgiler aktardı.

AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Yinanç, yaklaşan yerel seçimler dolayısıyla halkla buluşma serisine devam ediyor. Elbistan Genç Girişimciler ve İş Adamları Derneğine nezaket ziyaretinde bulunan Abdullah Yinanç, dernek binasında ELGİAD Başkanı Ümmet Güven ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı.

Çeşitli konular hakkında yapılan görüşmeler ve bilgi alışverişinin yanı sıra AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı Yinanç, Elbistan’ın geleceğine yönelik hizmet projeleri hakkında ELGİAD üyelerine bilgiler aktardı ve aday olması halinde destek ve teveccüh isteğinde bulundu.

ELGİAD Başkanı Ümmet Güven ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek çalışmaları hakkında sunum yaptı ve Abdullah Yinanç’a çalışmalarında ve seçim sürecinde başarılar temennisinde bulundu.