Azmin Zaferi

                Elbistanlı Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karakuş’un başarılı hizmet süreçleri büyük bir onurla taçlandı. Ülke genelinde birçok il ve ilçede çeyrek asra yakın görev yapan Karakuş, üstün başarıları sonucu HYSK tarafından İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili görevine atandı. İdealist ve çalışkan yapısı ile başarıya ulaşan Karakuş, bu atama ile adeta azmin zaferine ulaştı.

                Hakim ve Savcılar Yüksek Kurumu (HSYK) tarafından 15 Ocak 2015 tarihinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili görevine atanan Fatih Karakuş, İlk, orta ve lise eğitimini memleketi Elbistan’da tamamladı. Atak, girişken ve idealist bir yapıya sahip olan Fatih Karakuş, 1986 yılında başladığı üniversite eğitimini 1990 yılında İstanbul Hukuk Fakültesinden mezun olarak bitirdi.

                İstanbul Hukuk Fakültesi mezuniyeti sonrasında sırasıyla; Şanlıurfa-Akçakale, Aydın-Yağlıdere, Giresun, Tekirdağ ve İstanbul’da Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Fatih Karakuş, başarılarla geçen hizmet süreçleri sonrasında HSYK tarafından 15 Ocak 2015 tarihinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili olarak atandı. 1966 Elbistan doğumlu olan evli ve 2 çocuk babası, Karakuş, idealist ve çalışkan yapısı ile başarıya ulaştı ve bu atama ile adeta azmin zaferine ulaştı.

                Memleketi Elbistan’a olan sevdası ve bağlılığı ile tanınan İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Fatih Karakuş’un üstün başarılar sonrasında önemli bir göreve atanması yakınları ve Elbistan’daki arkadaşları tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Karakuş’a tebrikler sağanak gibi yağarken, başarı temennileri sunulmaya devam ediyor.

                Tanıdığımız, sevdiğimiz, saygı duyduğumuz güzel ve dost insan Fatih Karakuş’a Maraşta Haber Ailesi adına üstün başarılarının devamını diliyor, tebrik ediyoruz. Başarıların daim olsun güzel insan. Elbistan seni takdirle izliyor.