Elbistan Belediyesi Kültür Ocağı tarafından, Elbistanlı şairlerin katılacağı sanatsal bir şiir dinletisi programı organize ediliyor. 26 Ekim 2013 Cumartesi günü Mehmet Akif Ersoy Belediye Evinde gerçekleşecek programa çok sayıda şair katılacak ve şiir tadında bir geceye imza atılacak.

26 Ekim 2013 tarihinde düzenlenecek Şiir Dinletisi için Elbistan Belediyesi Kültür Ocağı tarafından yapılan açıklama ve halka açık davette şu ifadelere yer verildi:

“İlçemizin değerleri arasında önemli bir yere sahip olan şairlerimizin katılımı ile 26 Ekim 2013 Cumartesi günü saat 19.00’da Mehmet Akif Ersoy Belediye Evi’nde Şiir Dinletisi programı düzenlenecektir.

Düzenlenecek olan programa katılacak olan şairlerimiz, Mehmet Taş, Hanifi Kara, Ahmet Bulut, H. Hasan Uğur, Haşim Kalender, Osman Konak, Âşık Ali Yar Aslan, Hidayet Şakalar, D. Mehmet Dalkanat, Tayyip Atmaca, Bahittin Karakoç, Yasin Mortaş, İlhan Doğuç, Erol Boyunduruk, Mahir Başpınar, Âşık Tekini, Fevzi Yılmaz, Arif Bilgin ve Mehmet Gözükara olup tüm halkımızı davetlidir.”