Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, uzun bir süredir devam eden ziyaretçi akınından fırsat buldukça iade-i ziyaretlerde bulunuyor.

Bunun son örneğinde ise Kaymakam Akkoyun, Elbistan Garnizon Komutanı J. Kur. Bnb. İbrahim Yazıyı’yı ziyaret ederek, çeşitli bilgi alışverişinde bulundular.

Elbistan Garnizon Komutanlığı Kaymakam Tuncay Akkoyun’u ağırladı. Sabah mesaisinin başlaması ile birlikte Elbistan Garnizon komutanlığına geçen Kaymakam Akkoyun, burada Garnizon Komutanı J. Kur. Bnb. İbrahim Yazıcı tarafından karşılandı.

Akkoyun’u makamında ağırlayan Yazıcı, stratejik konuma sahip Elbistan ve bölgesi hakkında bilgi sundu ve çeşitli konularda bilgi akışı sağladı. Misafirine yakışan ağırlamada bulunan Elbistan Garnizon Komutanı J. Kur. Bnb. Yazıcı, yakışan bir misafir ağırlamasının ardından, Kaymakam Akkoyun’a yeni çevre düzenlemesi Elbistan Belediyesi tarafından yapılan garnizon bahçesi ve alanı hakkında bilgiler aktardı.

Daha sonra kamelyada devam eden görüşmelerden sonra değerlendirmelerde bulunan Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Elbistan ve bölgesinin yapısının potansiyeline ve hareketliliğine dikkat çekerek, J. Kur. Bnb. Yazıcı’ya başarılar temennisinde bulundu. Yapılan ziyaret ve görüşmelerin ardından Kaymakam Akkoyun, ziyaret hakkında olumlu görüşmelerin ele alındığını ifade etti.