Elbistan'da Ülkücüler Türk Eğitim-Sen’de

Elbistan'da Ülkücüler Türk Eğitim-Sen’de
Ülkü Ocakları Elbistan Şubesi Başkanı Murat Kılınç ve yönetim kurulu üyeleri ile ülkücü genlerden oluşan bir heyet Türk Eğitim Sen Elbistan Temsilciliğini ziyaret ettiler. Elbistan Ülkü Ocaklarının çalışmaları, programları...

Ülkü Ocakları Elbistan Şubesi Başkanı Murat Kılınç ve yönetim kurulu üyeleri ile ülkücü genlerden oluşan bir heyet Türk Eğitim Sen Elbistan Temsilciliğini ziyaret ettiler. Elbistan Ülkü Ocaklarının çalışmaları, programları ve çeşitli faaliyetleri hakkında bilgi aktaran Ülkü Ocakları Başkanı Kılınç, Türk Eğitim Sen Başkanı Musa Demir’e sendikal çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

                Son dönemde daha etkin bir program akışı ve çalışma süreci içinde yer alan Ülkü Ocakları Elbistan Şubesi, bir dizi ziyaretler serisi gerçekleştirdi. Bu ziyaretler içinde Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç ve yönetim kurulu üyeleri ile genç ülkülerden oluşan bir heyet, Elbistan Türk Eğitim Sendikası Şubesi de yer aldı.

                Türk Eğitim Sen Elbistan Temsilcisi Musa Demir tarafından sıcak ve yakın ilgiyle karşılanan Ülkü Ocakları Başkanı Kılınç, yaptıkları etkin çalışma, program ve faaliyetler hakkında bilgiler aktardı ve sendikacılık duruşu ve başarılarıyla Musa Demir ve sendika yöneticilerine başarılarının devamını diledi.

                Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Elbistan Türk Eğitim Sen Temsilcisi Musa Demir ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek,  siyasi yaşamda önemli bir konuma sahip olan Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Kılınç’a ve Ülkücülere başarılar dileğinde bulundu.

Ülkücüler Türk Eğitim Sen 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.