Kurban Bayramı Bayramlaşma Programını İlçe Başkanlığında gerçekleştiren CHP yerinde deyimiyle tam bir bayram birlikteliği sergiledi. Geçmiş dönemlerin aksine yoğun katılımla yapılan bayramlaşma programında partililere ve kamuoyuna açıklamalarda bulunan CHP Elbistan İlçe Başkanı Naci Göçmen, “CHP olarak her zamankinden daha güçlü bir yapıya sahibiz. Bu sahiplik ve güç içerisinde bayram sevincimizi halkımızla ortaklaşa paylaşıyoruz” dedi.

 
CHP Elbistan İlçe Başkanı Naci Göçmen, CHP Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Gençlik Kolları Başkanı Umut Kuyumcu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Kadın Kolları Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partli ile CHP İlçe Başkanlığında gerçekleşen Kurban Bayramı Kutlaması Programında, özlenen görüntüler sergilendi. Yoğun katılımın olduğu bayramlaşma programında CHP’de birlik, dayanışma ve güçbirliği görüntüleri yansıdı.

 
CHP Eski İlçe Başkanı Mehmet Uzun, Eski Yönetim Kurulu Üyelerininde yer aldığı Kurban Bayramı Kutlamaları Programında, partililere ve kamuoyuna değerlendirmelerde bulunan CHP Elbistan İlçe Başkanı Naci Göçmen şunları söyledi:
“CHP olaak her zamankinden daha fazla güçlü bir yapıya sahibiz. Bu sahiplik ve güç içerisinde bayram sevincimizi partlililerimizle ve halkımızla paylaşıyoruz. Bu güzel birliktelik, dayanışma ve güçle Elbistan halkının bayramlarını kutluyoruz, CHP Elbitan İlçe Başkanlığı olarak, herkese bayram tadında, güzelliğinde ve huzurunda güzel günler yaşanmasını temenni ediyoruz.
CHP yaklaşan yerel seçimlerde başarılı olabilmek adına üzerine düşen görevleri eksiksiz olarak yerine getirecektir. Tüm halkımıza ve partililerimize saygılarımızı sunuyoruz.”