Elbistan- Karaelbistan Şehit Er Cuma Potuk Yatılı Bölge Ortaokulu’nda ‘Mutluluğumu Paylaşıyorum’ adlı proje kapsamında bir öğretmen ve 5 öğrenci için doğum günü pastası kesildi.

Elbistan- Karaelbistan Şehit Er Cuma Potuk Yatılı Bölge Ortaokulu’nda organize edilen ve yıl boyunca her hafta geleneksel olarak yapılan  ‘Mutluluğumu Paylaşıyorum’ adlı proje doğrultusunda bu hafta bir öğretmen ve Beş öğrenci için doğum günü pastası kesilerek mutluluklarına ortak olundu. Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik’in hazır bulunduğu ortamda, çok katlı yaş pasta herkesin önüne getirildi ve tüm öğrencilerle doğum günü kutlandı.

Okulun yemekhanesinde düzenlenen programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, bu örnek çalışma sayesinde öğrencilerimiz hayatları boyunca unutamayacakları bir hatıra yaşayarak, mutluluğa erecekler dedi.

Öğrenciler seslenen Çelik  “ Elbistan Yatılı Bölge Okulu’nun, öğrencilerine karşı yaptığı bu tür uygulama gerçekten takdire şayan bir uygulama. Yatılı Bölge Okullarımız sizlerin evi ve yuvasıdır. Burada aile mutluluğunuzu aratma malayız. Bu anlamda Projeyi önemsiyoruz, okul yönetimi ve öğretmenlerimize destek vermeye hazırız.

Bugün burada doğum gününü kutladığımız öğretmen arkadaşıma ve sevgili öğrencilerimize ömür boyu sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Okul Müdürü Ömer Faruk Dikici ise şu iadeleri kullandı:

“Yatılı okullarımızı aile ortamını aratmayacak kurumlara dönüştürme çabasındayız ve biz okul olarak bunda başarılı olduğumuz inancındayım. “Mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır” ilkesinden yola çıkarak bu halkayı genişletme çalışmalarımız devam ediyor. Bu projelere yenileri eklenecektir.  Bu ve buna benzer projeler öğrencilerimizde motivasyonu yükseltiyor ve buda eğitimde başarımıza yansıyor” dedi.

Daha sonra hep birlikte doğum günü pastası kesildi. Okul yönetimi tarafından düzenlenen bu programda tüm öğrencilere pasta ikram edildi.