Elbistan Genç Girişimciler ve İş Adamları Derneği, Kahramanmaraş’ın yeni ilçesi Dulkadiroğlu’na atanan Kaymakam Metin Maytalman’ı başarılı hizmetlerinden dolayı plaketle ödüllendirdi. Pınarbaşı Kale Restaurant&Kafe’de gerçekleştirilen yoğun katılımlı organizede genç iş adamları birlik ve dayanışma adına güzel ve anlamlı görüntüler sergiledi.

ELGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümmet Güven, Başkan Yardımcısı Serkan Kasapoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliği yaptığı birliktelik akşamına yoğun ilgi vardı. Kaymakam Metin Maytalman, İlçe Müftüsü Abdussamet Tap, Askerlik Şubesi Başkanı Tğm. Uğur İnce ve çok sayıda seçkin davetlinin yer aldığı birliktelik akşamında katılımcılara yönelik bir konuşma yapan ELGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümmet Güven, bir yıl gibi kısa bir kuruluş tarihleri olmasına rağmen önemli ve anlamlı çalışmalara imza attıklarını kaydetti.

Başkan Güven konuşmasında: “ELGİAD olarak yaklaşık bir yıl önce kurulmamamıza rağmen önemli ve başarılı çalışmalara imza attığımız düşüncesindeyim. 26 kişiye KOSGEB çerçevesinde çeşitli olanaklar tanınmasına vesile olduk. Ayrıca çeşitli girişimler içinde ARGON kaynakçılığı kursları ile mesleğe adım adım atılmasına vesile olduk. Verimli ve başarılı olmayı hep birlikte sürdüreceğiz. Diğer yandan Elbistan Kaymakamı Sayın Metin Maytalman’ın Kahramanmaraş’ın yeni ilçesi Dulkadiroğlu’na atanması nedeniyle kendisine sunduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz ve unutulmamak, unutmamak dilek ve temennisiyle başarı ve teşekkür plaketi takdim ediyoruz” dedi.

Kaymakam Maytalman ise konuşmasında: “ELGİAD Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine bu nazik düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi sivil toplum örgütleri demokrasinin vazgeçilmezlerindendir. Toplumsal kararların alınmasında sivil toplum örgütleri önemli bir konuma sahiptir. Kendilerine çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca yakın bir gelecekte Elbistan’dan ayrılacak olmam sebebiyle hakkımı helal ediyorum. Sizlerinde haklarınızı helal etmesini diliyorum” şeklinde konuştu.