Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilciliğinde görev yapan avukatlar Pınarbaşı Kale Restaurant&Kafe’de bir araya geldi. Dayanışma ve birliktelik adına güzel ve anlamlı görüntülerin sergilendiği birliktelik akşamında zor ve meşakkatli bir misyon üstlenen avukatlar, stres ve yorgunluktan uzak Elbistan’ı kuşbakışı eşliğinde mutlu saatler geçirdiler.

 

Elbistan Adliyesinde ve diğer özel, bireysel hizmetlerde bulunan avukatlar  Elbistan Pınarbaşı Kale Restaurant&Kafe’de anlamlı bir organizede buluştular. Aileler düzeyinde gerçekleşen organizede buluşma ve birliktelik hakkında değerlendirmelerde bulunan Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilcisi Av. Mehmet Kılıç,

“Meslektaşlarımız ile güzel ve anlamlı bir akşam buluşması gerçekleştirdik. Avukatlar ve aileleri düzeyindeki bu buluşmada adaletin sağlanmasında önemli, zor ve meşakkatli bir misyon üstlenen meslektaşlarımız ile mutlu ve huzurlu bir akşam yaşadık.  Tüm arkadaşlarımıza elde edilen başarıların devamını dilerken, zor ve stres dolu mesleki yaşamlarında kendilerine bir kez daha başarılar ve mutluluklar diliyorum” sözleri ile yaşanan güzelliğe dikkat çekti.

 

Günün en anlamlı görüntülerinden biri ise şu anda “Yaşayan Efsane” konumunda bulunan Elbistan’ın ilk, en deneyimli ve tecrübeli avukatı konumunda bulunan 82 yaşındaki Av. Şırahbil Ketizmen’in onur konuğu olarak davette yer almasıydı.

Davete katılan baro temsilcisi avukatlar ise bu tür birlikteliklerin önemine dikkat çekerek, yaşanan dayanışma ve paylaşımın önemine değinerek Baro Temsilcisi Av. Mehmet Kılıç’a teşekkür ettiler.