Açık Öğretim İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik yüz yüze olarak düzenlenen Akademik Danışmanlık Derslerinin 17 Kasım 2012 tarihinde başlayacağı bildirildi.

Uzaktan öğretim veren fakültelerin tüm bölümlerinin 2012-2013 öğretim yılından itibaren  dönemlik sisteme geçtiğini ifade eden yetkililer , derslerin güz ve bahar dönemi olarak iki dönem halinde uygulanacağını belirttiler.

Güz dönemi derslerinin 17 Kasım’da başlayacağını belirten  açıklamada, şu ifadelere yer verildi;

“Akademik Danışmanlık Güz Dönemi dersleri; 17 Kasım 2012 Cumartesi günü başlayacak ve 31 Ocak 2013 Perşembe akşamına kadar, 31 Aralık akşamı, 1 Ocak günü, ara sınavların yapıldığı günler ile Bakanlar Kurulu tarafından gerekli görülerek ilan edilebilecek resmi tatiller dışında kesintisiz olarak sürdürülecektir. Uzaktan öğretim gören öğrencilerin güz dönemi ara sınavları 05-06 Ocak 2013, final sınavları ise 09-10 Şubat 2013 tarihlerinde yapılacaktır.”

Katılımın fazla olması durumunda Açık Öğretim Sınavlarının Elbistan’da yapılacağını da belirterek, açık öğretim öğrencilerine kayıt yaptırmaları konusunda çağrıda bulunuldu.

 

Akademik Danışmanlık Güz Dönemi Ders Programı İçin Tıklayınız