Elbistan Fenerbahçeliler Derneği (EFBD), sportif etkinlik, başarı ve organizasyonlarının yanı sıra sosyal yaklaşımları ile de göz doldurmaya devam ediyor. Kurban Bayramı nedeniyle anlamlı bir organizasyon gerçekleştiren EFBD Kurucu Yönetim Kurulu Üyeleri, örnek bir hareketle “Efsane Muhtar” adıyla anılan Elbistan Nuri Taphasanoğlu Huzurevini ziyaret ederek, yaşlı misafirlerle bayramlaştılar. EFBD Üyeleri yılın belli günlerine değil daha anlamlı günlerine örnek olabilecek bu davranış ile Kurban Bayramı güzelliğini ulu çınarlarla birlikte yaşadılar.

Kuruluş süreci henüz 1 ayı dolduran Elbistan Fenerbahçeliler Derneği, anlamlı ve manevi değere sahip etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Kurban Bayramı nedeniyle bu kutsal değerin 4. gününde Elbistan Nuri Taphasanoğlu Huzurevine bir ziyaret gerçekleştiren EFBD Kurucu Üyeleri, huzurevi sakinleri ile tek tek bayramlaşarak, yaşlı misafirlere karanfil sundular.

Rıdvan Perktaş, Muharrem Dedeler, Kuddusi Tasalı, İhsan Kılınç, Seyit Özkanlı, Mesut Topsakal, Fidan Aksu, Recep Çevik ve Başak Olgun’dan oluşan kurucu üyeler tarafından Elbistan’da aktif yapıya kavuşan EFBD, Rıdvan Perktaş, Muharrem Dedeler, İhsan Kılınç, Seyit Özkanlı ve Mesut Topsakal’dan oluşan heyet huzurevi sakinleri ile güzel, anlamlı ve FB ruhuna yakışan değerler arasında anlamlı birliktelikler yaşadı, yaşattı.