EFBŞ’den Üst Düzey Ziyaretler  

EFBŞ’den Üst Düzey Ziyaretler  
     Elbistan Fenerbahçeliler Şubesi Kurucu Başkanı Rıdvan Perktaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri bir süre önce görevlerine başlayan Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre ile Adli Yargı Adalet Komisyonu ve Ağır...

     Elbistan Fenerbahçeliler Şubesi Kurucu Başkanı Rıdvan Perktaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri bir süre önce görevlerine başlayan Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre ile Adli Yargı Adalet Komisyonu ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ferhat Karakuş’u ziyaret ederek başarı dileğinde bulundular.

                Elbistan Fenerbahçeliler Şubesi Kurucu Başkanı Rıdvan Perktaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Muharrem Dedeler, Aysun Söğütlü, Veysi Mercan, Kuddusi Tasalı, Seyit Özkanlı ve Mesut Topsakal üst düzey ziyaretler serisinin ilkinde bir süre önce Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Yasin Emre’yi makamında ziyaret ettiler. Başkan Perktaş ve beraberindeki heyet, Cumhuriyet Başsavcısı Emre’ye hayırlı olsun dilekleri ile başarı temennisinde bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Cumhuriyet Başsavcısı Emre, Elbistan Fenerbahçe Şubesi Yöneticilerine teşekkür etti.

                Ziyaretin ikinci durağında ise Başkan Perktaş ve Elbistan Fenerbahçeliler Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, yine bir süre önce Elbistan Adli Yargı Adalet Komisyonu ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ferhat Karakuş’u ziyaret ederek, yeni görevinde başarı temennisinde bulundular. Karakuş ise ziyaret dolayısıyla Başkan Perktaş ile beraberindeki heyete teşekkür etti.

EFBŞ 2 copy