Kısa süre önce kurulmasına rağmen resmi statüye kavuşarak etkin ve başarılı bir konuma sahip olan Elbistan Fenerbahçeliler Derneği, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Elbistan Gündem Haber’e nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyaretin en akılda ve anlamlı jesti ise aynı zamanda derneğin onursal üyesi olan Gazeteci-Yazar Hasanaki’ye özel bir “Sarı-Lacivert” kaşkol hediye edilmesi oldu.

Elbistan Fenerbahçeliler Derneği (EFBD) Kurucu Başkanı Rıdvan Perktaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fidan Aksu, Muharrem Dedeler, Recep Çevik, Seyit Özkanlı ve Kuddusi Tasalı’dan oluşan heyet Elbistan Gündem Haber Gazetesi kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Hasanaki’yi ziyaret ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü içtenlikle kutladılar. Aynı zamanda derneğin onursal üyesi olan Hasanaki, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek yaptığı değerlendirmede:

“Sadece sporda değil, barışa, sosyal yaşama bakışa, hayatın içinde var olan değerlere yaklaşım ve insanlık duyguları içinde bir anlayışa sahip olan Fernerbahçeliliğin gereğini yerine getiren EFBD’li arkadaşlarıma anlamlı ziyaretlerinden dolayı içtenlikle teşekkür ediyorum. Her alanda başarıya ve doğruya odaklanan EFBD üstlendiği Fenerbahçelilik misyonunun hakkını veren bir konuma erişmiştir. EFBD, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle anlamlı bir jestte bulunmuştur. Ayrıca bu güne özel olarak hediye edilen FB kaşkolu ziyarete ve anlamlı birlikteliğe ayrı bir anlam kazandırmıştır” sözleri ile duygularını ifade etti.

Elbistan Fenerbahçeliler Derneği (EFBD) Kurucu Başkanı Rıdvan Perktaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fidan Aksu, Muharrem Dedeler, Recep Çevik, Seyit Özkanlı ve Kuddusi Tasalı’da Hasanaki’ye başarılı çalışmalarının devamını dileyerek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü k