Sivil Toplum Kuruluşları seri ziyaretlerini sürdüren MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, bir süre önce yasal olarak kurulan ve etkin bir konuma sahip olan Elbistan Fenerbahçeliler Derneği’ni ziyarette bulundu. EFBD Kurucu Başkanı Rıdvan Perktaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Paksoy, hayırlı olsun dilekleri ile EFBD’ye başarılar dileğinde bulundu.

EFBD Başkanı Rıdvan Perktaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Muharrem Dedeler, Seyit Özkanlı, Av. İhsan Kılıç ve Kuddusi Tasalı tarafından karşılanan MHP Elbistan Belediye Başkanı Abdullah Paksoy, 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde yeniden aday olarak halkın huzuruna çıktığını ifade ederek kendisine destek verilmesini ve teveccüh gösterilmesini istedi.

EFBD Başkanı Rıdvan Perktaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, partiler üstü bir konuma sahip olduklarını, her siyasi görüş ve düşünceye saygılı olduklarını ifade ederek, Paksoy’a başarılar temennisinde bulundular.

Ziyaretin en anlamlı bölümünde ise MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Paksoy’a Elbistan Fenerbahçeliler Derneği Onursal Üyelik Kartı ve orijinal FB kaşkolu hediye edildi.

Elbistan’ın değişimi ve gelişimi adına projeler hazırladığını, hayata geçirmek için seçimlerden başarıyla çıkmanın şart olduğunu kaydeden Paksoy, daha sonra Başkan Perktaş ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte EFBD’yi gezerek, çalışmalar, toplantılar, maç seyri ve yönetim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.