Etkin, başarılı ve aktif faaliyetleri ile Elbistan’da önemli bir konuma sahip olan Elbistan Fenerbahçeliler Derneği’nin (EFBD) Yönetim Kurulu Üyeleri, Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük’ü makamında ziyaret etti. EFBD Kurucu Başkanı Rıdvan Berktaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Küçük’e hayırlı olsun dileklerinin yanı sıra başarı temennisinde bulundular.

Elbistan Fenerbahçeliler Derneği Kurucu Başkanı Rıdvan Berktaş veYönetim Kurulu Üyeleri; Fidan Aksu, Mesut Topsakal, Kuddusi Tasalı, İhsan Kılıç ile Seyit Özkanlı’dan oluşan heyet, Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük’ü makamında ziyaret ettiler.

EFBD Kurucu Başkanı Rıdvan Berktaş ziyaretle ilgili olarak, “Elbistan Fenerbahçeliler Derneği olarak, Belediye Başkanımız Sayın Durmuş Küçük’ü makamında ziyaret ettik. Seçimlerde elde ettiği başarıdan dolayı kendisini kutladık ve hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Ayrıca ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte yeni hizmet döneminde başarı temennilerimizi sunduk” dedi.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen sohbetler sonrasında Belediye Başkanı Durmuş Küçük ve EFBD Kurucu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Fidan Aksu, Mesut Topsakal, Kuddusi Tasalı, İhsan Kılıç ile Seyit Özkanlı’dan oluşan heyet günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.