Dulkadiroğlu'nun Yeni Camisinin Temel Atma Töreni Yapıldı

Dulkadiroğlu'nun Yeni Camisinin Temel Atma Töreni Yapıldı
Verenel Derneği ve Safa Vakfı ortaklığıyla Dulkadiroğlu Erkenez Mahallesi’ne kazandırılan yeni caminin temel atma töreni düzenlendi.

Dulkadiroğlu Erkenez Mahallesi’ne yapılan yeni caminin temel atma törenine katılan Başkan Görgel, “Mahallemizin önemli bir eksiğini tamamlamak için yola çıkan Verenel Derneği ve Safa Vakfı’na teşekkür ediyorum. Rabbim hizmetlerini daim etsin” şeklinde konuştu.

6 Şubat depremlerinde Dulkadiroğlu ilçesi Erkenez Mahallesi’nde yıkılan Ömer Faruk Camii yerine inşa edilecek yeni caminin temel atma töreni düzenlendi.

Verenel Derneği ve Safa Vakfı'nın şehre kazandırılacak yeni caminin temel atma töreninde Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’in yanı sıra Vali Yardımcısı Emre Cebeci, Verenel Derneği ve Safa Vakfı yöneticileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar da yer aldı.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dualar eşliğinde temeli atılan yeni caminin kısa süre içerisinde tamamlanarak ibadete açılması hedefleniyor.

Temel atma töreninde konuşan Başkan Görgel, “Bugün çok önemli bir programda bir aradayız. Temel atma törenimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Verenel Derneği ve Safa Vakfı’na teşekkür ediyorum. 6 Şubat depremlerinin ardından zor günlerimizde bizleri yalnız bırakmadılar. Depremin üzerinden bir buçuk yıl geçti hala bizlerle birlikteler. Bugün burada çok önemli bir eksiği daha tamamlamak için yola çıkıyorlar. Rabbim hizmetlerini daim etsin. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.