Dulkadiroğlu İlçesinde 11 Bin Metrekare Kilit Parke Döşendi

Dulkadiroğlu İlçesinde 11 Bin Metrekare Kilit Parke Döşendi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Dulkadiroğlu’na bağlı Hacıeyüplü Mahallesi’ne 11 bin metrekare kilit parke ile kaplatılarak ulaşım standardı iyileştirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel öncülüğünde daha ulaşılabilir bir Kahramanmaraş için 11 ilçenin tamamında toplam 438 Milyon TL’lik ulaşım yatırımı hayata geçirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ulaşım atağına devam ediyor.

Yerleşim yerlerinin ulaşım standardını iyileştirerek vatandaşlara daha konforlu seyahat imkânı sunmak için yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nun Hacıeyüplü Mahallesi’nde gerçekleştirdiği kilit parke uygulamalarını tamamladı. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığınca gerçekleştirilen çalışmalarla mahallenin stabilize olan ana arteri 11 bin metrekare kilit parke ile kaplandı. Özellikle yağışlar sonrası ve kış aylarında aksamalara neden olan arterin kilit parkeyle kaplanmasıyla Hacıeyüplü’nün ulaşım konforu artırıldı. Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirten mahalle sakinleri, Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.