Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (DİYANETSEN) Afşin Temsilciliği tarafından üyelere yemekli toplantı tertip edildi.

Beyaz Saray Et Lokantasında tertip edilen toplantıya Afşin Müftüsü Yakup Yıldırım, Afşin Vaizi Üzeyir Gür, DİYANETSEN Kahramanmaraş İl Başkanı Ekrem Arslan, DİYANETSEN Elbistan ve Göksun Temsilciliği üyeleri ve Afşin DİYANETSEN İlçe Temsilcisi Tahir özden ve Sendika üyeleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan DİYANETSEN Afşin İlçe Temsilcisi Tahir Özden, Sendika olarak Dünya genelinde zulüm gören mazlumların hep yanında olduklarını, hiç bir şey yapamasak bile Eylemlerle, Mitinglerle seslerini duyurmaya çalıştıklarını ifade etti.

Özden Sendika olarak İlçede yaptıkları faaliyetlerin yanı sıra özellikle de Mescid-i Aksa ile ilgili yaptıkları çalışmaları hatırlattı ve bir Müslüman olarak yapılanlara kayıtsız kalmadıklarını dile getirdi.

Daha sonra bir konuşma yapan Afşin Müftüsü Yakup Yıldırım’da diğer Sendikalarında Diyanetsen gibi aktif halde çalışması gerektiğini belirterek Sendika bulunduğu Coğrafyanın tüm dertleriyle ilgilenmeli, Diyanetsen’i bu konudaki duyarlılığından dolayı kutluyorum dedi.

Yemek öncesi bir konuşma yapan DİYANETSEN Kahramanmaraş İl Şube Başkanı Ekrem Arslan, DİYANETSEN’in son zamanlarda çıkan Din Görevlileri, Kur’an Kursu öğreticilerinin hakları ile ilgili kazanımların elde edilmesinde büyük katkıları olduğunu dile getirerek Sendikanın faaliyetleri hakkında geniş bir bilgilendirme yaptı.

Program yemek ikramının ardından son buldu.

>>>HALİL DEMİR-AFŞİN HABER MERKEZİ …