Diş Hekimi Ömer Ünsal, özel muayenehanesi ve tedavi merkezini görkemli ve geniş katılımlı bir törenle hizmete açtı. Elbistan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Murat Küçük, Elbistan Müftüsü Abdussamet Pat ve MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy ve çok sayıda davetlinin yer aldığı açılış sonrasında Diş Hekimi Ünsal, “Elbistan ve bölge insanına hizmet verecek olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum” dedi. Tem katılımcılara teşekkür etti.

Ulu Cami Caddesi Ulu Cami Karşında gerçekleşen Ömer Ünsal Diş Kliniği açılışı ile Ünsallar Ailesinin bu alanda oluşturduğu hizmet zincirine önemli bir halka daha eklemiş oldu. Elbistan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Murat Küçük, Elbistan Müftüsü Abdussamet Pat ve MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy tarafından dualarla açılışı yapılan ve kurdelesi kesilen Ömer Ünsal Diş Sağlık Merkezi, araç ve donanım açısından da sadece Elbistan’a değil bölgeye hitap edecek bir konuma sahip.

1988 Elbistan’da doğan Diş Hekimi Ömer Ünsal, Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Bölümünden mezun oldu. Başarılılarla dolu eğitim ve mezuniyet sonrasında Ceyhan Mahallesi Ulu Cami Caddesi üzerinde özel muayenehanesini hizmete açan Ünsal, “Muayenehanemizde 2 adet ünit ve panaromik röntgen yer alıyor. Steril paketlerdeki aletler ile tedavinin yapıldığı muayenehanemizde, implant ve ortodontik tedaviler yapılabiliyor. Elbistan halkına hizmet vermekten büyük mutluluk duyuyorum. Açılışımıza katılan herkese içtenlikle teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.