Ceyhan’da Operasyon!

Ceyhan’da Operasyon!
               Dünyada doğduğu anda nehir olma özelliğini elinde bulunduran Ceyhan’da genel temizlik çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Kirliliğe karşı gerçekleşen çalışmalarda...

               Dünyada doğduğu anda nehir olma özelliğini elinde bulunduran Ceyhan’da genel temizlik çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Kirliliğe karşı gerçekleşen çalışmalarda doğal ortamda oluşan saz ve yosunlarda kısmi temizlik yapılırken, Ceyhan Nehri’ne ‘İHANET’ anlamlı taşıyan insanların kirleticiliğine karşı da ayrı ve özenli bir çalışma sürdürülüyor.

                Elbistan Belediyesi’ne bağlı ekipler Ceyhan Nehrinde temizlik çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Oluşturulan özel salda çalışan 2’şer kişilik ekipler bir yandan doğal ortamlarda oluşan saz ve yosunları doğallığı bozmayacak derecede kısmi temizlik yaparken, diğer yandan vatandaşlar tarafından nehre atılan atıkların temizlenmesi özenle sürdürülüyor.

Nehir üstü çalışmaların yanı sıra nehir içi çalışmalarında devam ettiği temizlik mücadelesinde Ceyhan Nehrine ‘İnsanlar’ tarafından atılan çeşitli maddelerde su içinden çıkarılıyor. Adını yazmakla bitmeyecek çoklukta ve yoğunlukta inanılmaz maddeler ekipler tarafından Ceyhan Nehri’nden kurtarılırken, insanların(!) çöp yerine Ceyhan Nehrini kullanmazı ‘Aslan’ın Yattığı Yerin Resmi’ olarak Elbistan Gündem Haber objektifine takıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.