MHP Adayı Bölükbaşı’na ‘Genç Destek’

              Elbistan’a bağlı Büyük Yapalak Kasabasından MHP’ye büyük destek geldi. Kasabada yaşayan ve aileleriyle birlikte ikamet eden onlarca genç, MHP’ye ve kendi kasabalarından MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mustafa Bölükbaşı’na destek ve katkı sağlamak adına MHP Elbistan Merkez Seçim Bürosuna yürüyüş gerçekleştirerek, mini bir şölen gerçekleştirdiler.

                MHP Elbistan Merkez Seçim Bölgesi renkli ve anlamlı bir organizeye ev sahipliği yaptı. Büyük Yapalak Kasabasında yaşayan ve aileleriyle birlikte ikamet eden yaklaşık 150 genç, akşam saatlerinde MHP Elbistan Merkez Seçim Bürosuna yürüyüş organize ederek, kendi kasabalarından MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mustafa Bölükbaşı ve MHP’ye tam destek sözü verdiler.

                Coşkulu bir yürüyüş sonrasında MHP Elbistan Seçim Bürosuna gelen Büyük Yapalaklı gençleri MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mustafa Bölükbaşı ve MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir ile partililer karşıladı.

                Kendi kasabalarından MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı olan Mustafa Bölükbaşı’na ve MHP’ye tam destek için yürüyüş gerçekleştirdiklerini ve adayları sonuna kadar destekleyeceklerini dile getiren Büyük Yapalaklı gençler, Bölükbaşı’na ve MHP’ye 1 Kasım 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek olan 26. Dönem Milletvekili Seçimlerinde başarı temennisinde bulundular.

                MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mustafa Bölükbaşı, memleketinin gençlerinin yaptıkları anlamlı jest ve destek karşısında oldukça duygulandığını ifade ederek, bu desteğe ve teveccühe layık olabilmek için elinden gelen gayretin ötesinde çaba sergileyeceğini kaydetti. Bölükbaşı, 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerin önemine dikkat çekerek, ülkenin bekası için MHP’nin mutlak başarı sağlaması gerektiğine işaret ederek,

“Önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan seçimler Türkiye’nin geleceğinin seçimidir. Bu seçimler Türkiye’nin bekası açısından son derece önemlidir. Milliyetçi Hareket ve Ülkücü Gençliğe büyük, önemli ve anlamlı görevler düşmektedir. Halkımızın da desteği ve teveccühü ile 1 Kasım seçimleri MHP’nin zaferi ile noktalanacaktır. Büyük Yapalaklı genç kardeşlerime, milliyetçi hareket camiasına ve ülkücü hareketin mücadelede yılmaz neferlerine jestleri ve desteklerinden dolayı içtenlikle teşekkür ediyorum. Bizde bu güç, birlik, beraberlik ve dayanışma oldukça MHP Türkiye’nin teminatı olmaya devam edecektir” sözleri ile heyecanlı duygularını dile getirdi.

MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir’de Büyük Yapalaklı gençlere katılım ve milletvekili adayı Mustafa Bölükbaşı’na ilgilerinden dolayı memnuniyetlerini ifade etti. Mini gösteri ve yürüyüşle gerçekleşen destek buluşması MHP Elbistan Seçim Bürosunda bulunan partilileri ise oldukça memnun etti.