CHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı İnan Kesen Bölge Turunda

               Bir süre önce CHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylığını kamuoyuna açıklayan ve etkin bir şekilde ziyaretler serisine başlayan Av. İnan Kesen, yoğun ve sıcak ilgiyle karşılanıyor. Tanışma, kaynaşma, birlik ve beraberlik amacı taşıyan anlamlı ziyaretlerde Kesen, yaptığı değerlendirmelerde, “Bu güvene layık olacağım” dedi. Afşin, Kahramanmaraş, Afşin, Dulkdiroğlu ve On İki Şubat CHP Teşkilatlarını ziyaret eden Kesen, sıcak, samimi ve anlamlı birlikteliklere imza atmanın mutluluğunu yaşıyor.

                Geçtiğimiz günlerde CHP Elbistan İlçe Başkanlığında, İlçe Başkanı Naci Göçmen ve çok sayıda partili ile birlikte bir araya gelerek CHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylığını kamuoyuna açıklayan Av. İnan Kesen, tanışma, görüşme, bilgi alışverişi, birlik beraberlik ve dayanışma ziyaretlerini sürdürüyor.

Elbistan’da ses getiren kamuoyu açıklamasının ardından Afşin’de yeni seçilen CHP Afşin İlçe Teşkilatını ziyaret eden Av. İnan Kesen, CHP Afşin İlçe Başkanı Hüseyin Sığınır ile görüştü ve seçimlerdeki başarısını kutladı üstün başarılar dileğinde bulundu. Samimi ve dostça geçen görüşmelerde CHP adına sergilen birliktelik ise oldukça anlamlıydı.

Afşin Ziyaretinin ardından Kahramanmaraş tanışma ve bilgi alışverişi ziyaretlerini sürdüren CHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday  Adayı Av. İnan Kesen, yeni göreve seçilen CHP On İki Şubat İlçe Başkanı Ünal Ateş’i makamında ziyaret ederek, teşkilat üyeleri ile tanıştı. Dostça ve sıcak geçen görüşme ve bilgi alışverişi ziyaretinde CHP Kahramanmaraş On İki Şubat İlçe Başkanı Ünal Ateş’e ve yönetim kurulu üyeleri ile Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlıklarına başarılar temennisinde bulundu.

Ziyaretin ardından CHP On İki Şubat İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen Merhum Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu anısına gerçekleşen etkinliğe katıldı. Uğur Mumcu’yu rahmet ve şükranla bir kez daha andı.

Kahramanmaraş Ziyaretlerinin son durağında ise CHP Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatına geçen CHP Kahramanmaraş Milletvekili A. Adayı Av. İnan Kesen, Başkan Barış Antürk’e nezaket ziyaretinde bulundu. Av. Kesen, CHP Kahramanmaraş Milletvekili A. Adaylığı konusunda CHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Antürk’e bilgiler aktardı ve başarı seçim çalışmaları temennisinde bulundu.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili A. Adayı Av. İnan Kesen, CHP Bölgesel Ziyaretler ve İstişareler hakkında yaptığı değerlendirmelerde,

“Birlik, beraberlik ve omuz omuza verilen mücadeleler ile CHP’nin Türkiye Cumhuriyetinin vazgeçilme bir değer olduğunu bir kez daha yansıttık. Ziyaretler boyunca şahsıma gösterilen sıcak, samimi ve anlamlı teveccühe layık olacağım. CHP Türkiye Cumhuriyetinin asla vazgeçilmez teminatıdır. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylığım süresince üstlendiğimiz CHP misyonunun aynası olacağım” dedi.