Beyazay Bayırbucak Türklerini Unutmadı

Beyazay Bayırbucak Türklerini Unutmadı
Türkiye Beyazay Derneği Elbistan Şubesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü anlamlı bir program ve organize ile kutladı. Beyazay Derneği Elbistan Şube Başkanı Gökhan Kılınç, “Bu yıl etkinliğimizi Suriye’deki Bayırbucak...

Türkiye Beyazay Derneği Elbistan Şubesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü anlamlı bir program ve organize ile kutladı. Beyazay Derneği Elbistan Şube Başkanı Gökhan Kılınç, “Bu yıl etkinliğimizi Suriye’deki Bayırbucak Türkmenlerine gönderilmek üzere yardım kampanyası ile anlamlandırıyoruz” dedi.            

Elbistan Kent Konseyi, AK Parti Gençlik Kolları ve İHH Kahramanmaraş Şubesi’nin destek ve katkıları ile başlatılan kampanya hakkında değerlendirmelerde bulunan Beyazay Derneği Elbistan Şube Başkanı Gökhan Kılınç, şu ifadelere yer verdi:

“Elbistan engellileri olarak farklılıklarımızı fark yaratarak ortaya koyuyoruz. Bu yıl ki etkinlikte gece düzenleyip eğlenmek yerine, Peygamber hadisini düstur alarak Suriye’deki Bayır Bucak Türkmenlerine yardım kampanyası başlatıyoruz.

Bu hayırlı yolda bizimle olan, bize destek veren Elbistan Kent Konseyi Başkanı sayın Mustafa Keleşoğlu’na, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı talip Karaç’a, İHH Sorumlusu Süleyman Bey’e çok teşekkür ediyorum. Topladığımız yardımları Çınar-Der’e ait depoya teslim edip, oradan Türkmenlere ulaştıracağız.”             Elbistan Kent Konseyi Başkanı Mustafa Keleşoğlu da, Beyazay Derneği üyesi engellilerin başlattığı kampanyanın anlam ve önem taşıdığına dikkat çekerek, Elbistan Kent Konseyi olarak katkı sağlayacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.