Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli, Elbistan Genç İş Adamları Derneği’ne (ELGİAD) iade-i ziyarette bulundu. ELGİAD tarafından büyük memnuniyetle karşılanan ziyarette karşılıklı bilgi alışverişi ve çalışmalar ele alındı.

ELGİAD, Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli’yi ağırladı. Cumhuriyet Başsavcısı Belli’yi ELGİAD Başkanı Ümmet Güven ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Gerçekleşen ziyaret dostluk ve güzellikler üzerine kurulurken yapılan sohbetlerde ELGİAD’ın çalışmaları ve projeleri hakkında ayrıntılı bilgiler aktarıldı.

ELGİAD Başkanı Ümmet Güven, ziyaretle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Elbistan Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Doğan Bülent Belli, derneğimize iade-i ziyaretlerde bulundular. Kendilerine nazik düşünce ve davranışından dolayı şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan değerlendirmelerde ayrıca, ELGİAD’ın yaptığı faaliyetler hakkında bilgiler aktarıldı. Cumhuriyet Başsavcısı Belli ise aktif bir yapıda ve konumda bulunan ELGİAD’a çalışmalarında başarılar dileğinde bulundu.