Ak Parti Kahramanmaraş il Başkanı AV. Metin Doğan bir takım ziyaretlerde bulunmak için gittiği Göksun’da vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

 

Göksun Her Yönüyle Kazanacak

İl Başkanı AV. Metin Doğan, Dün sabah saatlerinde Kurmaylarıyla birlikte gittiği Göksun’da ilçe girişinde Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın tarafından karşılandı. Daha sonra çarşı ziyaretlerinde bulunan Doğan, 10 ağustosta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için oy istedi. Öte yandan Esnafın sıkıntılarını ve isteklerini uzun uzun dinleyen Doğan, Göksun’a yapılan yeni yol hakkında vatandaşlara bilgi vererek, yol tamamlandığında Göksun’un her yönüyle kazanacağını söyledi. Doğan, Türkiye’de istikrarın devam edebilmesi için Recep Tayyip Erdoğan’ın muhakkak Cumhurbaşkanı seçilmesi gerekiyor diye kaydetti.

Diğer yandan çarşı esnafı ziyareti sırasında vatandaşların ilgisiyle karşılanan Doğan, vatandaşlarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

 

Çerkes Festivali Etkileyiciydi

Esnaf ziyaretlerinin ardından Göksun ilçesi Yantepe Köyünde düzenlenen ve Bu yıl 11. gerçekleşen Doğu Akdeniz Uluslararası Çerkes festivaline de katılan Doğan, Çerkes dansı oynayan gençlerle kol kola girerek samimi pozlar verdi.

Düzenlenen festival hakkında konuşan Başkan Doğan, böyle bir organizasyonda emeği geçenleri kutlayarak, festivalde oynanan oyunları çok beğendiğini vurguladı.