Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, yeni yapılan hal kompleksinin esnafları tarafından gerçekleştirilen açılışı ve kurban kesme töreninde yaptığı konuşmada, esnaflara ve halka yönelik konuşmasında, “Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet. Güzel bir hal tesisine kavuştunuz. Bu güzel tesise taşındınız ve yerleştiniz. Soğuktan, çamurdan uzun yıllar muzdarip olduğunuz birçok sıkıntıdan bizlerin gayreti ve çalışması, sizlerinde sabrıyla kurtuldunuz” dedi.

Elbistan Belediyesi Yeni Hal Kompleksi Tesisinin esnaflar tarafından gerçekleştirilen açılık ve kurban kesme törenine davet edilen Belediye Başkanı ve AK Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Durmuş Küçük, hal esnafına hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Doğan Belediye Başkanı Cengiz Mezdeği, Akbayır Belediye Başkanı Tahsin Öztunç, İğde Belediye Başkanı Hüseyin Marangoz, Izgın Belediye Başkanı Ömer Çolak, birçok partili ve esnafın yer aldığı programda hal esnafına ve Elbistan kamuoyuna bilgiler aktaran Belediye Başkanı Küçük konuşmasında şunları söyledi:

Davetiniz ve kurban kestiğiniz için teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet. Çok güzel bir hal tesisimiz var. Sizlerde bu güzel yere taşındınız ve yerleştiniz. Soğuktan, çamurdan uzun yıllar boyunca muzdarip olduğunuz birçok sıkıntıdan bizlerin gayreti ve çalışması ile sizlerin de sabrı neticesinde kısmen de olsa kurtulmuş bulunuyorsunuz. Bu da bizlere bir mutluluk veriyor. Elbistan’ımız daha güzel hizmetlere layık.”

Yapılan konuşmaların ardında kurban kesilerek dualar edildi, katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Hal esnafı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Durmuş Küçük’e teşekkür ettiler. Program sonrasında Başkan Küçük, hal esnafını tek tek ziyaret ederek sohbet etti, hayırlı olsun dileklerini iletti.