Maraşta Haber
Maraşta Haber

Basın Mensuplarından Yeni Atanan Kurum Amirlerine ziyaret.

Afşin Eshab-ı Kehf Basın Mensupları Derneği (ESBADER) Yönetim Kurulu ilçemizde yeni göreve başlayan Kurum amirlerine ziyarette bulundu. Afşin Eshab-ı Kehf Basın Mensupları Derneği  (ESBADER) Yönetim Kurulu üyeleri İlçemizde yeni göreve başlayan Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mehmet Demir,Karakol Komutanı Jand.Kıd.Başçvş.Erdal Uyar,İlçe Tarım Müdürü Metin Kurt,İlçe Spor Müdürü Halil Bozdoğan,İlçe Emniyet Müdürü Recep Emol ve Afşin Kaymakamı […]

Basın Mensuplarından Yeni Atanan Kurum Amirlerine ziyaret.

22 Ağustos 2014 - 6:26A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Afşin Eshab-ı Kehf Basın Mensupları Derneği (ESBADER) Yönetim Kurulu ilçemizde yeni göreve başlayan Kurum amirlerine ziyarette bulundu.

Afşin Eshab-ı Kehf Basın Mensupları Derneği  (ESBADER) Yönetim Kurulu üyeleri İlçemizde yeni göreve başlayan Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mehmet Demir,Karakol Komutanı Jand.Kıd.Başçvş.Erdal Uyar,İlçe Tarım Müdürü Metin Kurt,İlçe Spor Müdürü Halil Bozdoğan,İlçe Emniyet Müdürü Recep Emol ve Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Ziyarete Afşin Eshab-ı Kehf Basın Mensupları Derneği Başkanı İsa Dalkılınç (AFŞİNİN SESİ),Genel Sekreter Halil Demir (AFŞİN HABER MERKEZİ),Başkan Yardımcısı Muzaffer Vural (TRT),Üyeler Sıtkı Gönen (DHA),İsmail Kişi (CİHAN-ZAMAN),Adem Bülbül (ORTADOĞU),İdris Sarıhan (AKİT), Abdulhamit Karaduman (AFŞİN FM) ve Mehmet Emin Tan katıldı.

Kaymakam Fatih Aksoy’a ziyaret.

Basın Mensupları ilk olarak Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy’u makamında ziyaret ederek İlçe gündemi hakkında görüş alış verişinde bulundular.Kaymakam Fatih Aksoy Basın Mensuplarını her zaman yanlarında hissettiklerini belirterek ziyaret dolayısı ile teşekkür etti.

Garnizon Komutanı Mehmet Demir’e ziyaret.

Basın Mensupları Derneği üyeleri daha sonra yeni göreve başlayan Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Demir’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Yeni göreve başlayan Yüzbaşı Demir, Basın Mensuplarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek Birlikte görev yapacağız dedi.

Karakol Komutanı Erdal Uyar’ı ziyaret.

Basın Mensupları ziyaretine Jandarma Karakol Komutanlığı görevine yeni atanan Jandarma Kıdemli Başçavuş Erdal Uyar’ı ziyaret ederek Hayırlı olsun dileklerini iletti.

İlçe Spor Müdürü Halil Bozdoğan’ı ziyaret

Basın Mensupları Derneği üyelerinin daha sonraki durağı Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü oldu. Görevine yeni başlayan Spor Müdürü Halil Bozdoğan’ı makamında ziyaret eden Basın Mensupları Sporcu yatağı olan Afşin’in Spor Müdüründen beklentilerini iletti. Ziyaretten memnun olduğunu ifade eden Bozdoğan Basın Mensuplarına teşekkür etti.

Halil Bozdoğan 1972 yılında Türkoğlu’nda doğdu. İköğrenimini Türkoğlu Namık Kemal ilköğretim okulunda ortaöğrenimini Türkoğlu lisesinde tamamladı. 1994 yılında Nazilli polis okulunu ve Dicle Üniversitesi eğitim fakültesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünü aynı anda kazandı. 
20.12.1995 tarihinde polis okulundan mezun olup Diyarbakır Emniyet müdürlüğüne tayin oldu. Diyarbakır’da 5 yıl çalıştı. Daha sonra 2.5 yıllık Gaziantep’te ki görev süresinde Gaziantep polis gücü spor kulübünde idarecilik yaptı. 12.10.2002 tarihinde emniyet genel müdürlüğünde ki görevinden ayrılarak Milli Eğitim Bakanlığına öğretmen olarak atandı. 
25.12.2014 tarihinde Afşin Gençlik hizmetleri ve spor müdürü olarak atandı. Halen bu görevi sürdürmekte. 
Yaklaşık 20 yıllık devlet memurluğu görevinde çeşitli ödüller (Teşekkür, takdir maaşla ödül) aldı. Evli ve 3 çocuk babası.

İlçe Tarım Müdürü Metin Kurt’u ziyaret.

Basın Mensupları daha sonra İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevine yeni başlayan Metin Kurt’u makamında ziyaret ederek Hayırlı olsun dileklerini iletti.

Basın Mensuplarına ziyaretten dolayı teşekkür eden Kurt, Basın bizim gözümüz kulağımızdır. Birlikte çalışmaktan mutluluk duyarız dedi.

Halil Bozdoğan 1972 yılında Türkoğlu’nda doğdu. İköğrenimini Türkoğlu Namık Kemal İlköğretim okulunda ortaöğrenimini Türkoğlu lisesinde tamamladı. 1994 yılında Nazilli polis okulunu ve Dicle Üniversitesi eğitim fakültesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünü aynı anda kazandı. 
20.12.1995 tarihinde polis okulundan mezun olup Diyarbakır Emniyet müdürlüğüne tayin oldu. Diyarbakır’da 5 yıl çalıştı. Daha sonra 2.5 yıllık Gaziantep’te ki görev süresinde Gaziantep polis gücü spor kulübünde idarecilik yaptı. 12.10.2002 tarihinde emniyet genel müdürlüğünde ki görevinden ayrılarak Milli Eğitim Bakanlığına öğretmen olarak atandı. 
25.12.2014 tarihinde Afşin Gençlik hizmetleri ve spor müdürü olarak atandı. Halen bu görevi sürdürmekte. 
Yaklaşık 20 yıllık devlet memurluğu görevinde çeşitli ödüller (Teşekkür, takdir maaşla ödül) aldı. Evli ve 3 çocuk babası.

Emniyet Müdürü Recep Emol’e ziyaret.

Basın Mensupları daha sonra göreve yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Recep Emol’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyarette ilçenin genel durumu değerlendirilirken Emniyet Müdürü Emol ziyaret dolayısı ile teşekkür etti.

1970 yılında Mardin’in Derik İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Derik’te tamamladı.1988 yılında Ankara Polis Koleji,   1993 yılında Polis Akademisi’nden mezun olduktan sonra Komiser Yardımcısı olarak Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı’nda göreve başladı. 1993-2001 yılları arasında Asayiş Dairesi Başkanlığı Asayiş Şube Müdürlüğünde çalıştı. 2001-2004 yılları arasında Makedonya’nın başkenti Üsküp’te T.C. Üsküp Büyükelçiliği’nde Güvenlik Ataşesi olarak 3 yıl görev yaptı.

2004-2009 yılları arasında Batman’da asaleten Güvenlik Şube Müdürlüğü, vekaleten Polisevi Şube Müdürlüğü yaptı. -2012 yılları arasında Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne atanarak 3 yıl asaleten Güvenlik Şube Müdürlüğü, vekaleten Gaziantep Polisevi Şube Müdürlüğü yaptı. 2012 yılında Gaziantep Şahinbey İlçe Emniyet Müdürü olarak 1 yıl çalıştı. 2013 yılında 3.Sınıf Emniyet Müdürü rütbesinde hizmet gereği bir yıl vekaleten Gaziantep Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2014 yılında Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okuluna öğretim görevlisi olarak atandı. 2014 atama döneminde Kahramanmaraş Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğüne atandı. İlçe Emniyet Müdürümüz Recep EMOL evli ve 2 çocuk babasıdır.

TARIM MÜDÜRÜ copy SPOR MÜDÜRÜ copy KAYMAKAM copy KARAKOL KOMUTANI copy EMNİYET MÜDÜRÜ copy

 

 

 

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Afşin’de bulunan kuşu görenler hayran kaldılar Afşin’de bulunan kuşu görenler hay...

Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesinde Türkiye’de nadir görülen ve dünya da da nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan Hint...

Şampiyon Öğrencilerden Kaymakam Fatih Aksoy’a Ziyaret. Şampiyon Öğrencilerden Kaymakam Fatih Ak...

Kahramanmaraş’ta yapılan Okullararası Voleybol Turnuvasında Afşin Yatılı Orta Okulu Bayan Voleybol Takımı İl Birincisi olarak Tur...

Afşin Belediyesi tarafından ‘Hemşeri Buluşmaları’ başlatıldı. Afşin Belediyesi tarafından ‘Hemşeri Bul...

İki haftada bir Çarşamba günleri gerçekleştirilecek Hemşehri Buluşmalarında, vatandaşlar istek ve belediyeden beklentilerini direk ilet...

Afşin’e Sağlık Yüksekokulu Kuruldu Afşin’e Sağlık Yüksekokulu Kuruldu...

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğüne Bağlı Olarak Afşin Sağlık Yüksek Okulu Kurulmasına Dair Bakanlar Kurulu Kararı Resmi...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ