Avukatların Anlamlı Buluşması

Avukatların Anlamlı Buluşması
            Afşin ve bölgesinde görev yapan, adaletin sağlanmasında önemli derecede pay sahibi olan avukatların buluşmasında  Baro Başkanı Vahit Bağcı'ya teşekkür Plaketi verildi. ...

            Afşin ve bölgesinde görev yapan, adaletin sağlanmasında önemli derecede pay sahibi olan avukatların buluşmasında  Baro Başkanı Vahit Bağcı'ya teşekkür Plaketi verildi.

                Afşin Barosu’nda Anlamlı Buluşma

                Kahramanmaraş Barosu Afşin Temsilciliği, Afşin ve bölgesinde görev yapan avukatlarla Elbistan Pınarbaşı Kale Restaurant&Kafede bir araya geldi. Adaletin sağlanmasında önemli derecede pay sahibi olan avukatların buluşmasına; Kahramanmaraş Baro Başkanı Vahit Bağcı, Afşin’de görev yapan hâkim ve savcılar, avukatlar ve eşleri katıldı. Afşin Baro Temsilcisi Mehmet Turan, kusursuz ev sahipliği yaptığı buluşmada, katkı ve desteklerinden dolayı Kahramanmaraş Barosu Bağcı’ya teşekkür plaketi takdim etti.

                Afşinli avukatlar Elbistan Pınarbaşı Kale Restaurant’Kafede anlamlı bir buluşma gerçekleştirdi. Kahramanmaraş Barosu Afşin Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen birliktelik gününde, birlik, beraberlik, dayanışma ve kaynaşma adına güzel görüntüler sergilendi. Anılara anlamlı hatıralar eklendi.

                Kahramanmaraş Barosu Afşin Temsilciliği tarafından kapsamlı olarak gerçekleşen iftar buluşmasında tüm katılımcılara teşekkür eden Afşin Temsilcisi Av. Mehmet Turan, yaptığı değerlendirmelerde yaşanan ve yaşatılan birlikteliğin önemine değindi. Afşin Baro Temsilcisi Turan, buluşma hakkında, “Adaletin sağlanmasında, hukukun üstünlüğü anlamında pay sahibi olan meslektaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğu içindeyiz. Güzel ve bir o kadar da anlamlı bir günü hep beraber idrak etmenin huzuru içindeyiz. İftar buluşmamıza katılan tüm meslektaşlarımıza, hakim ve savcılarımız ile Kahramanmaraş Baro Başkanı Vahit Bağcı’ya teşekkür ediyorum. Hayırlı ramazanlar ve iftarlar dileğiyle mutlu bayramlar temenni ediyorum. Bu birlik ve beraberliğin daima başarılara, güzelliklere ve mutluluklara vesile olmasını diliyorum” dedi.

            Afşin Baro Temsilcisi Mehmet Turan yaptığı değerlendirmenin ardından, Afşin Baro Temsilciliğine destek, katkı ve yakın ilgilerinden dolayı Kahramanmaraş Barosu Başkanı Vahit Bağcı’ya teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Bağcı’da yaptığı konuşmada, “Afşin Baro Temsilciliğimize, Kahramanmaraş Barosu olarak her zaman yakın ilgi içinde bulunduk. Tüm meslektaşlarımıza başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Plaket sürprizi içinde Afşin Baro Temsilcisi, Sayın Mehmet Turan’a tüm meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum” sözleri ile duygularını ifade etti.

Afşin Barosu 5 copy Afşin Barosu 6 copy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.