Asırlık Çınaraltı Ağırlaması

Asırlık Çınaraltı Ağırlaması
Elbistan Huzur ve Dayanışma Derneği, ilçe protokolünü ve Elbistan Emniyet Müdürlüğü üst düzey idari kadrosunu Elbistan ve bölgesinin simge tesislerinden biri olan Mekan Çınaraltı Restaurantta ağırladı. Amacı; emniyet teşkilatınına...

Elbistan Huzur ve Dayanışma Derneği, ilçe protokolünü ve Elbistan Emniyet Müdürlüğü üst düzey idari kadrosunu Elbistan ve bölgesinin simge tesislerinden biri olan Mekan Çınaraltı Restaurantta ağırladı. Amacı; emniyet teşkilatınına manevi ve maddi anlamda destekler ve katkılar içinde bulunarak vatandaş ile polis arasında dostluk köprüsü görevini oluşturmak olan  Elbistan Huzur ve Dayanışma Derneğinin bu anlamlı jesti, 130 yıllık çınarın altında çekilen hatıra fotorafı ile adeta ölümsüzleşti.

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Elbistan Garnizon Komutanı Vekili Nurhak İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Kıvanç Sağlam, Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, seçkin esnaf ve iş adamlarından oluşan Elbistan Huzur ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinin yer aldığı anlamlı buluşmaya Dernek Başkanı Faruk Gürbüz kusursuz bir ev sahipliği yaptı.

Karşılıklı sohbet, bilgi alışverişi, dernek çalışmaları ve vatandaş-polis işbirliğinin ele alındığı buluşmada katılımcılara yönelik bir konuşma yapan Elbistan Huzur ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Gürbüz, katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür ederek, “Halk ve polis arasında gönül ve dostluk köprüsü oluşturmak amacıyla faaliyetlerini özverili bir şekilde sürdüren Elbistan Huzur ve Dayanışma Derneği olarak sergilenen birlikteliğini mutluluğu ve huzuru içindeyiz” dedi. Her zaman her şartlarda emniyet ve vatandaş arasında üzerlerine görevi yerine getirecekleri ifade etti.

Elbistan Emniyet Müdürü Barış Murat Başol’da yaptığı teşekkür konuşmasında, yaşanan birlikteliğin önemine ve anlamına dikkat çekerek, “Özverili ve karşılıksız olarak her an yanıbaşımızda olan ve bizlere her alanda dsteklerini uzun yıllar esirgemeyen Elbistan Huzur ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Faruk Gürbüz ve Saygıdeğer Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Mekan Restaurantın sembolü olan 130 yıllık çınar altında tüm katılımcılar Elbistan Gündem Haber Gazetesi objektifine hatıra pozu vererek, anlamlı günü adeta ölümüzleştirdiler.

Çınaraltı Ağırlama 1