Andırın Kırsalında Kilit Parke İmalatları Tamamlandı

Andırın Kırsalında Kilit Parke İmalatları Tamamlandı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın ilçesindeki Kumarlı ve Kıyıkçı mahallelerinde kilit parke imalatlarını tamamladı.

Kahramanmaraş'ın ulaşım ağını geliştirmek ve güçlendirmek için yatırımlarına kesintisiz devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın ilçesi kırsalında da yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından Kumarlı ve Kıyıkçı mahallerinde devam ettirilen kilit parke imalatları tamamlandı.

Kumarlı ve Kıyıkçı mahallelerinde yollar toplam 6 bin metrekare kilit parke ile yenilendi. Hacıveliuşağı, Torun, Başdoğan, Kuzgun, Beşbucak ve Boztopraklı mahallelerinde ise arterlerde bakım ve onarım uygulamaları sürüyor. Mahalle yollarında deforme olan kısımlar sıcak asfaltla tamir edilerek yerleşim yerlerinin ulaşım standardı iyileştiriliyor. Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirten mahalle sakinleri, Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, vatandaşlara daha konforlu seyahat imkânı sunmak için 11 ilçenin tamamında yol bakım, onarım, yenileme ve asfalt uygulamalarının artarak devam ettiği ifade edildi.