Andırın İlçesindeki Mahallelere Ulaşım Sağlayan Grup Yolu Yenileniyor

Andırın İlçesindeki Mahallelere Ulaşım Sağlayan Grup Yolu Yenileniyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat 2023 depremlerinden sonra şehri her alanda daha ileriye taşımak için yatırımlarını artırarak devam ettiriyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın ilçesindeki Yeşilova, Darıovası, Düziçi, Sumaklı, Kuzgun ve Boğazörenmahallelerine ulaşım sağlayan grup yolunun 7 kilometrelik kısmında tamamlanan genişletme çalışmalarından sonra sathi asfalt uygulamalarına başladı.

Şehir genelinde başlattığı ulaşım atağına da devam ediyor. Şehir merkezinin yanı sıra ilçelerde de ulaşım yatırımlarını kesintisiz devam ettiren Büyükşehir Belediyesinin çalışma yaptığı adreslerden biri de Andırın ilçesindeki Darıovası Grup Yolu oldu.

Bölgede; Darıovası, Sumaklı, Boğazören, Kuzgun, Düziçi ve Yeşilova mahallelerine ulaşım sağlayan grup yolunun 7 kilometrelik kısmında gerçekleştirilen genişletme çalışmalarından sonra sathi kaplama uygulamalarına başlandı.

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla yerleşim yerlerinin ulaşım standardı artırılarak vatandaşlara daha konforlu seyahat imkânı sunulacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, daha konforlu ve güvenli yollar için 11 ilçenin tamamında ulaşım yatırımlarının sürdüğünü ifade etti.