Afşin Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Öğretmen ve ailelerine yemekli bir program tertip edildi.

Öğretmenevi’nde düzenlene  etkinliğe Okul Müdürü Cabir Tercan,Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Bozkurt,DİN-BİR-SEN İl Temsilcisi Kazım Ardıç,Okulda görev yapan Öğretmen ve ailelerinin  yanı sıra Suriyeli Öğretmenler, Halk Ozanlarımız Ali Çorukcu,Aliyar Arslan ve Celal Çaçan’da katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Cabir Tercan, Okul Aile Birliğimizin düzenlediği programa hepiniz Hoş geldiniz.Aramızda Suriyeli Misafir öğretmenlerimizde var.Biz güzel bir gece olmasını temenni ettik.İnşallah güzel bir gece olur.Sizlere afiyet olsun diyor,iyi eğlenceler diliyoruz dedi.

Afşin Haber Merkezine program ile ilgili bilgi veren Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Bozkurt ise Afşin Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği olarak her yıl yaptığımız bu etkinlikte Öğretmenlerimizle buluşmak,kaynaşmak ve bir araya gelmek istedik.Bu tür etkinliklerimiz artarak devam edecektir dedi.

Yemek sonrası sahne alan Halk Ozanlarımız Ali Çorukcu , Aliyar Arslan ve Celal Çaçan geceye katılanlara unutulmaz anlar yaşattılar.

>>>MEHMET EMİN TAN-HALİL DEMİR-AFŞİN HABER MERKEZİ