Akkoyun’dan Kazazede Polislere Ziyaret

Akkoyun’dan Kazazede Polislere Ziyaret
 Geçtiğimiz günlerde AK Parti Grup Başkanı Mahir Ünal’ın Elbistan ziyareti sonrası konvoyda kaza yaparak yaralanan polisleri Kaymakam Tuncay Akkoyun ziyaret etti. Elbistan Emniyet Müdürü Barış Murat Başol ile birlikte şok...

 Geçtiğimiz günlerde AK Parti Grup Başkanı Mahir Ünal’ın Elbistan ziyareti sonrası konvoyda kaza yaparak yaralanan polisleri Kaymakam Tuncay Akkoyun ziyaret etti. Elbistan Emniyet Müdürü Barış Murat Başol ile birlikte şok kazayı hafif yaralanmalarla atlatan polislere Akkoyun geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Geçtiğimiz hafta sonu AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal’ın bir dizi açılış, toplantı ve görüşmeler için geldiği Elbistan’da program sonrası konvoyla emniyetli bir gönderme programı sırasında kaza yaparak yaralanan polis memurlarını evlerinde ziyaret eden Kaymakam Akkoyun, kazayı mucizevî bir şekilde hafif atlatan yaralı polis memurlarını evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Beraberinde Elbistan Emniyet Müdürü Barış Murat Başol ile birlikte yaralı polisler Aydın Şahin ve Yasin Biner’den  kaza hakkında bilgiler alan Kaymakam Akkoyun, bu tür kazaların bir daha yaşanmaması temennisinde bulunarak, yaralı polislere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kazazede Polisler 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.