Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt ile birlikte Elbistan’da proje ve etkin konumu ile ön plana çıkan Elbistan Genç Girişimci İş Adamları Derneğini (ELGİAD) ziyaret etti. Kaymakam Akkoyun’a ELGİAD Başkanı Ümmet Güven projeler ve çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Akkoyun, sivil toplum kuruluşlarının her alanda önemine dikkat çekerek, ELGİAD’ı hayata geçirilen önemli projeler için kutladı.

                Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun’un sivil toplum kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretler serisi devam ediyor. Beraberinde Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt ile birlikte Elbistan’ın başarılı ve etkili projeleri hayata geçirmesiyle örnek bir yapıya kavuşan ELGİAD’ı ziyaret eden Kaymakam Akkoyun’u ELGİAD Başkanı Ümmet Güven ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Doğan ile Sinan Gökduman karşıladı.

                Yapıla sıcak ve samimi sohbetlerin ardından ELGİAD Başkanı Ümmet Güven, Elbistan ve bölgesi adına çok önemli bir konuma sahip Argon Kaynakçılığı ve Doğal Gaz Tesisatçılığı kursları hakkında bilgiler aktardı. Kaymakam Akkoyun’da yaptığı değerlendirmelerde, sivil toplum kuruluşlarının Elbistan ve bölgesi adına önemli bir konuma sahip olduklarını ifade ederek, başarılı projeleri hayata geçiren ELGİAD’ı kutladı.

                ELGİAD Başkanı Ümmet Güven’de Kaymakam Tuncay Akkoyun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.