AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığı ve Seçim Koordinasyon Merkezi ortak bir organize ile Elbistan’da milli eğitim camiasında uzun yıllar eğitmenlik görevinde bulunan öğretmenlere 24 Kasım Öğretmenler Günü ve Haftası nedeniyle ziyaretlerde bulunarak plaket takdim ettiler.

Elbistan’da sadece eğitimci yönleri ile değil, insani ve ilmi yönleri ile de her alanda takdiri ve saygıyı hak eden emekli öğretmenler; Mustafa Kuşoğlu, Abdulhaluk Topsakal, Ahmet Dedeler, Arif Bilgin, Muharrem Güner ve Yusuf Kışlal’ı evlerinde ziyaret ederek, eğitim emeklerini bir kez daha takdirle ve plaketle taçlandırdılar.

Duygulu ve anlamlı programa;  Ak Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, Başkan Yardımcısı ve SKM Başkanı Av. Ali Murat Duran, SKM Üyesi ve Akbayır Belediye Başkanı Tahsin Öztunç,SKM Üyesi Bekir Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Mesut Batmaz ve Sadullah Daş katıldılar.

Ak Parti Heyeti ilk önce Elbistan Nuri Taphasanoğlu Huzurevinde kalan emekli öğretmen Yusuf Kışlal’ı ziyaret ederek plaketini sundu. Daha sonra Arif Bilgin, Ahmet Dedeler, Mustafa Kuşoğlu, Muharrem Güner ve Abdulhaluk Topsakal’a plaketlerini takdim ettiler. Duygulu anların yaşandığı ziyaretlerde emekli öğretmenler bu anlamlı günde kendilerini unutmayan AK Parti Heyetine ince düşüncelerinden dolayı teşekkür ettiler.