30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’den Elbistan Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan ve yoğun bir seçim çalışmaları içine giren Abdullah Yinanç, AK Parti Elbistan Kadın Kolları Başkanlığı Üyeleri ile kapsamlı bir toplantı gerçekleştirerek, hizmet inançlarını ve projelerini paylaştı.

Yoğun ve tempolu bir şekilde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Yinanç, seçim ve aday adaylığı sürecini etkin ve kapsamlı olarak devam ettiriyor.

AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığında, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Elife Soydan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Abdullah Yinanç, göreve layık görülmesi halinde Elbistan Belediyesi olarak, Elbistan ve bölge halkına hayata geçireceği projeleri ve gerçekleştireceği hizmetleri anlattı.

“Siyaset, Hizmet ve Belediyecilik Bizim İşimiz” sloganı ile yola çıkan AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Yinanç, AK Parti Elbistan Kadın Kolları Başkanı Elife Soydan ve yönetim kurulu üyelerine yapılan davet karşısında gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür etti.